Close
Meniu

Tastaturi

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Tastatura pentru sisteme de alarma Paradox K636

Tastatura Paradox pe fir, cu butoane LED. Capabila sa gestioneze 1 partitie si 10 zone.
150,00 lei

Tastatura pentru sisteme de alarma Paradox K10H

Tastatura orizontala Paradox pe fir, cu butoane LED. Capabila sa gestioneze 2 partitii si 10 zone.
169,00 lei

Tastatura pentru sisteme de alarma Paradox K10V

Tastatura verticala Paradox pe fir, cu butoane LED. Capabila sa gestioneze 2 partitii si 10 zone.
210,00 lei

Tastatura cu ecran LCD pentru sisteme de alarma Paradox K35

Tastatura LCD cu pictograme, conectare pe fir, 32 zone, 2 partitii.
269,00 lei

Tastatura cu ecran LCD pentru sisteme de alarma Paradox K32LCD

Tastatura cu ecran LCD, conectare pe fir, cu 32 de zone si 2 partitii.
360,00 lei

Tastatura cu ecran LCD pentru sisteme de alarma Paradox K32LX

Tastatura cu ecran LCD (32 caractere), conectare pe fir; emitator-receptor incorporat.
404,00 lei

Tastatura cu touch-screen pentru sisteme de alarma Paradox TM50 alb

Tastatura cu ecran touch screen, conectare pe fir, aspect modern. Dotata cu procesor performant si display color LCD de diagonala 12.7 cm.
712,00 lei
(1)

Tastatura cu touch-screen pentru sisteme de alarma Paradox TM50 negru

Tastatura cu ecran touch screen, conectare pe fir, aspect modern. Dotata cu procesor performant si display color LCD de diagonala 12.7 cm. Culoare negru (black).
712,00 lei

Tastatura cu touch-screen pentru sisteme de alarma Paradox TM70

Tastatura cu ecran touch screen, conectare pe fir, aspect modern. Dotata cu procesor performant si display color LCD de diagonala 7 inch.
845,00 lei

In cadrul unui sistem de alarma, tastatura este dispozitivul prin care utilizatorul interactioneaza cu sistemul de alarma. Tastatura se conecteaza direct la centrala de alarma si permite utilizatorului sa armeze, sa dezarmeze, sa modifice setarile sistemului de alarma, practic sa controleze intreg sistemul de alarma. In plus, tastatura memoreaza si afiseaza toate evenimentele importante ce au loc in sistemului de alarma: zonele unde s-au produs evenimente, erori de sistem, defectiuni tehnice, etc.

Tastatura se conecteaza la centrala de alarma prin cablu sau wireless, in functie de modelul tastaturii si modelul centralei. O tastatura pe fir este mai ieftina, dar are nevoie de o legatura directa pe cablu cu centrala. O tastatura wireless este mai scumpa, dar functioneaza pe baterii si se conecteaza la centrala prin unde radio (fara cablu).

Tastaturile conectate prin cablu au nevoie de o legatura directa pe cablu de alarma cu centrala de alarma.

Tastaturile wireless nu necesita cablu, insa pot functiona doar impreuna cu centrale wireless sau centrale pe fir cu module wireless atasate.

Ca pozitie de montaj, tastatura (sau tastaturile daca sunt mai multe) se monteaza la interior, pe un perete aflat in apropierea accesului principal in locatie. Logica este simpla, tastatura trebuie sa fie la indemana proprietarului cand doreste sa armeze sistemul inainte de plecare sau cand doreste sa dezarmeze sistemul la sosire.

La parasirea locatiei, proprietarul va trebui sa se asigure ca nicio zona nu este activa (prin zona activa intelegem ca un senzor din acea zona a detectat ceva, un PIR a "simtit" miscare, un contact magnetic nu este inchis, etc). Dupa care va putea introduce codul de armare. Se va auzi un semnal sonor care informeaza ca in cateva secunde sistemul se va arma (numarul de secunde disponibile este programabil, tot folosind tastatura).

La intrarea in locatie prin accesul principal, pentru ca sistemul nu stie daca cel intrat este proprietarul sau un intrus, tastatura va emite un semnal sonor strident, care informeaza ca este necesar codul de dezarmare, atfel va porni alarma.

Tastaturile sunt de mai multe tipuri: tastaturi simple cu butoane luminate LED, tastaturi cu afisaj LCD, tastaturi tip cu ecran tactil touchscreen. In esenta, toate tastaturile fac acelasi lucru, insa o tastatura mai sofisticata ofera facilitati si informatii multiple utilizatorului.

tastatura_paradox_tm50_perete

tastatura Paradox TM50 cu touchscreen - montata pe perete

tastatura_paradox_dsc_perete

tastatura DSC LCD - montata pe perete

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.