Close
Categorii
Meniu
Imaginea Sursa alimentare camere supraveghere in cutie metalica, 12V , 10A, 9 iesiri cu sigurante, protectie scurt si supratensiune
Pretul afisat contine TVA si este pentru o bucata.
COD PRODUS: sursa-cutie-10A
57,00 lei
116,00 lei
:
Detalii produs

Sursa alimentare dedicata pentru camere supraveghere.

Dotata cu 9 iesiri 12V curent continuu. Fiecare iesire este reprezentata de o rigleta PLUS / MINUS pentru alimentarea unei camere.

Suporta sarcina maxima de 10A si o putere de pana la 120W. Cei 10 Amperi sunt impartiti in mod egal pe cele 9 iesiri pentru un amperaj disponibil de 1.11 Amperi / iersire. Pentru alimentarea camerelor de consum mare se recomanda conectarea in paralel a 2 iesiri pentru cumularea amperajului disponibil.

Protectie la supratensiune (peste 250 V la intrare) si protectie la scurtcircuit. In oricare din aceste 2 situatii sursa intra in mod protectie si taie alimentarea pentru a evita defectarea sursei sau camerelor.

Constructie solida in cutie metalica rezistenta. Sursa este dotata si cu radiator pentru racire.

Ofera posibilitate reglare tensiune iesire pana la 14V. O functie foarte utila pentru compensarea caderii de tensiune pe lungimile mari de cablu.

Sursa se alimenteaza direct din reteaua electrica de 220V alternativ. Se recomanda utilizarea unei sigurante separate pentru sistemul de supraveghere

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Cablu FTP / Cablu Internet ecranat, cat5E, cupru integral, pret / metru liniar

Cablu FTP Internet din cupru, cu 8 fire torsadate. Se foloseste la conectarea dispozitivelor de retea, inclusiv camere IP. Mai poate fi folosit impreuna cu adaptori video balun pentru conectarea camerelor de supraveghere analogice.
2,22 lei

Conector alimentare tata cu surub

Conector alimentare tata cu surub.
2,00 lei

Mufa BNC / Conector BNC de calitate pentru cablu coaxial camere supraveghere - Constructie solida, dublu manson cauciuc contra umezelii

Conector BNC de cea mai buna calitate. Constructie cu filet si dublu manson interior pentru protectie impotriva umezelii.
1,95 lei
Recenzii clienti
Recenzii si comentarii clienti
0
0 recenzii
Copyright © 2021 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.