Close
Categorii
Meniu
Imaginea Sursa alimentare camere supraveghere 12V , 5A , cu protectie scurt si supratensiune
Pretul afisat contine TVA si este pentru o bucata.
COD PRODUS: sursa5A
36,00 lei
:
Detalii produs

Sursa alimentare dedicata pentru camere supraveghere.

Dotata cu 1 iesire 12V de curent continuu (1 rigleta de MINUS si 1 rigleta de PLUS).

Protectie la supratensiune (peste 250V la intrare) si protectie la scurtcircuit. In oricare din aceste 2 situatii sursa intra in mod protectie si taie alimentarea pentru a evita defectarea sursei sau camerelor.

Constructie cu carcasa metalica rezistenta si de dimensiuni mici. Poate fi montata in tablouri si doze. Sursa este dotata si cu radiator pentru racire.

Ofera posibilitate reglare tensiune iesire pana la 14V. O functie foarte utila pentru compensarea caderii de tensiune pe lungimile mari de cablu.

Suporta sarcina maxima de 5A si o putere de pana la 60W. O camera de supraveghere consuma intre 0.5-2 Amperi , deci puteti alimenta intre 2 si 10 camere cu aceasta sursa, in functie de consumul fiecarei camere.

Sursa se alimenteaza direct din reteaua electrica de 220V alternativ. Se recomanda utilizarea unei sigurante separate pentru sistemul de supraveghere.

UTILIZARE

L / N - intrari pentru FAZA si NULL legatura 220V. Aici se face conexiunea cu reteaua electrica. 

COM - iesire 12V MINUS. Aici se conecteaza cablurile de alimentare pentru legaturile MINUS ale camerelor.

+V - iesire 12V PLUS. Aici se conecteaza cablurile de alimentare pentru legaturile PLUS ale camerelor.

+V AD - reglaj tensiune iesire. De aici se poate mari tensiunea de iesire a sursei pana la 14V. Se foloseste pentru lungimi mari de cablu, unde standard de 12V nu poate acoperi distanta.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Cablu FTP / Cablu Internet ecranat, cat5E, cupru integral, pret / metru liniar

Cablu FTP Internet din cupru, cu 8 fire torsadate. Se foloseste la conectarea dispozitivelor de retea, inclusiv camere IP. Mai poate fi folosit impreuna cu adaptori video balun pentru conectarea camerelor de supraveghere analogice.
2,70 lei

Mufa BNC / Conector BNC de calitate pentru cablu coaxial camere supraveghere - Constructie solida, dublu manson cauciuc contra umezelii

Conector BNC de cea mai buna calitate. Constructie cu filet si dublu manson interior pentru protectie impotriva umezelii.
2,00 lei

Conector alimentare tata cu surub

Conector alimentare tata cu surub.
2,00 lei
Recenzii clienti
Recenzii si comentarii clienti
5
1 recenzie
Vizitator
Poza cu priza montata
Ma intereseaza sa puneti si o poza cum arata o astfel de sursa deja montata pentru a vedea exact cum este facuta conexiunea cablurilor, atat cele de curent de la priza cat si cele ce alimenteaza camerele.
Multumesc
Copyright © 2023 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.