Close
Categorii
Meniu
Imaginea Sursa alimentare camere supraveghere in cutie metalica, 12V , 20A, 18 iesiri cu sigurante, protectie scurt si supratensiune
49%
Pretul afisat contine TVA si este pentru o bucata.
COD PRODUS: sursa-cutie-20A
214,00 lei
109,00 lei
:
Detalii produs

Sursa alimentare dedicata pentru camere supraveghere.

Dotata cu 18 iesiri 12V curent continuu. Fiecare iesire este reprezentata de o rigleta PLUS / MINUS pentru alimentarea unei camere.

Suporta sarcina maxima de 20A si o putere de pana la 240W. Cei 20 Amperi sunt impartiti in mod egal pe cele 18 iesiri pentru un amperaj disponibil de 1.11 Amperi / iersire. Pentru alimentarea camerelor de consum mare se recomanda conectarea in paralel a 2 iesiri pentru cumularea amperajului disponibil.

Protectie la supratensiune (peste 250 V la intrare) si protectie la scurtcircuit. In oricare din aceste 2 situatii sursa intra in mod protectie si taie alimentarea pentru a evita defectarea sursei sau camerelor.

Constructie solida in cutie metalica rezistenta. Sursa este dotata si cu radiator pentru racire.

Ofera posibilitate reglare tensiune iesire pana la 14V. O functie foarte utila pentru compensarea caderii de tensiune pe lungimile mari de cablu.

Sursa se alimenteaza direct din reteaua electrica de 220V alternativ. Se recomanda utilizarea unei sigurante separate pentru sistemul de supraveghere

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Cablu UTP / Cablu Internet cat5E, cupru integral, pret / metru liniar

Cablu UTP internet din cupru, cu 8 fire. Se foloseste la conectarea dispozitivelor de retea, inclusiv camere IP. Mai poate fi folosit impreuna cu adaptori video balun pentru conectarea camerelor de supraveghere analogice.
1,65 lei

Cablu FTP / Cablu Internet ecranat, cat5E, cupru integral, pret / metru liniar

Cablu FTP Internet din cupru, cu 8 fire torsadate. Se foloseste la conectarea dispozitivelor de retea, inclusiv camere IP. Mai poate fi folosit impreuna cu adaptori video balun pentru conectarea camerelor de supraveghere analogice.
2,70 lei

Conector alimentare tata cu surub

Conector alimentare tata cu surub.
2,00 lei
Recenzii clienti
Recenzii si comentarii clienti
5
1 recenzie
Vizitator
Amperi Siguranță fuzibila
Buna seara.
De câți Amperi sunt sigurantele vizibile de la cel 18 canale de iesire ?
Multumesc
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.