Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

PARADOX

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Kit alarma wireless Paradox cu 1 PIR si 1 CM pentru Apartament

Sistem complet de alarma Paradox wireless pentru apartamente cu 1-3 camere. Sistemul nu necesita cabluri sau fire pentru punerea in functiune. Este gandit pentru apartamente unde nu se doreste deranjul cablurilor inestetice. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
1.050,00 lei
(1)

Kit alarma wireless Paradox cu 2 PIR si 1 CM pentru Apartament

Sistem complet de alarma Paradox wireless pentru apartamente cu 3-4 camere. Sistemul nu necesita cabluri sau fire pentru punerea in functiune. Este gandit pentru apartamente unde nu se doreste deranjul cablurilor inestetice. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
1.218,00 lei

Kit alarma wireless Paradox cu 4 PIR si 2 CM pentru Casa cu 4 camere

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox wireless, pentru case cu 3-4 camere. Sistemul nu necesita cabluri sau fire pentru montaj. Este gandit pentru apartamente unde nu se doresc cabluri inestetice. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
1.882,00 lei

Kit alarma wireless Paradox cu 5 PIR si 3 CM pentru Casa cu 5 camere

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox wireless, pentru case cu 4-5 camere. Sistemul nu necesita cabluri sau fire pentru montaj. Este gandit pentru apartamente unde nu se doresc cabluri inestetice. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
2.140,00 lei
(1)
 Prima ... Precedenta 3 4 5 6 7 Urmatoarea ... Ultima
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.