Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

PARADOX

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Kit alarma pe cablu Paradox cu 1 PIR si 1 CM pentru Apartament

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox pe cablu, pentru apartamente cu 1-3 camere. Sistemul necesita cabluri pentru montaj. Sunte necesare legaturi pe cablu intre centrala si toate dispozitivele sistemului. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
562,00 lei
(1)

Kit alarma pe cablu Paradox cu 3 PIR si 1 CM pentru Casa cu 3 camere

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox pe cablu, pentru case cu 2-3 camere. Sistemul necesita cabluri pentru montaj. Sunt necesare legaturi pe cablu intre centrala si toate dispozitivele sistemului. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
658,00 lei
(1)

Kit alarma pe cablu Paradox cu 4 PIR si 2 CM pentru Casa cu 4 camere

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox pe cablu, pentru case cu 3-4 camere. Sistemul necesita cabluri pentru montaj. Sunt necesare legaturi pe cablu intre centrala si toate dispozitivele sistemului. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
950,00 lei
(1)

Kit alarma pe cablu Paradox cu 5 PIR si 3 CM pentru Casa cu 5 camere

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox pe cablu, pentru case cu 4-5 camere. Sistemul necesita cabluri pentru montaj. Sunt necesare legaturi pe cablu intre centrala si toate dispozitivele sistemului. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
1.083,00 lei
 Prima ... Precedenta 2 3 4 5 6 Urmatoarea ... Ultima
Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.