Close
Categorii
Meniu
Imaginea Pachet accesorii sisteme supraveghere 3 - 6 camere cu sursa, cablu, conectori alimentare si BNC
18%
Pretul afisat contine TVA si este pentru o bucata.
COD PRODUS: accesorii-coax-5
220,00 lei
179,00 lei
:
Detalii produs

Caracteristici pe scurt:

  • pachet complet accesorii sistem supraveghere cu maxim 6 camere
  • sursa alimentare in comutatie cu reglaj tensiune 12V - 5A
  • rola cablu coaxial RG6 cupru cu cablu alimentare 2x0.5mm cupru atasat
  • 12 conectori BNC de calitate pentru mufare cablu coaxial
  • 6 conectori alimentare cu rigleta pentru alimentarea camerelor


Caracteristici detaliate:

Sursa de alimentare compacta ofera posibilitatea alimentarii simultane a pana la 6 camere de supraveghere. Sursa are reglaj pentru tensiunea de iesire intre 12 si 14 Volti. In cazul distantelor mari de cablu puteti folosi acest reglaj pentru compensarea caderii de tensiune pe fir, obtinand deci alimentarea corecta a camerelor. Cei 5 Amperi sunt disponibili prinr-o singura rigleta + / - . Dotata cu protectie supratensiune.


Cablul din pachet este o rola intreaga de lungime 100 metri cablu coaxial cu cablu alimentare atasat. Cablul coaxial este cablu RG6 cu miez de cupru, iar cablul de alimentare este cablu litat, 2 x 0.5mm cupru. Impreuna cu sursa din pachet puteti folosi acest cablu pentru alimentarea camerelor pe lungimi de pana la 60 metri.


Conectorii BNC sunt formati din 2 piese, mufa BNC si filet. Constructia este foarte solida, cu dublu manson cauciuc pentru protectie umezeala. Mufarea se face foarte usor. In pachet gasiti 12 conectori BNC.

Conectorii alimentare tata sunt utilizati pentru alimentarea camerelor de supraveghere. Sunt dotati cu rigleta PLUS / MINUS pentru conectarea usoara a cablului de alimentare. In pachet gasiti 6 conectori BNC.

Specificatii
Tehnologie Kit Accesorii instalare
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat

Mufa BNC / Conector BNC de calitate pentru cablu coaxial camere supraveghere - Constructie solida, dublu manson cauciuc contra umezelii

Conector BNC de cea mai buna calitate. Constructie cu filet si dublu manson interior pentru protectie impotriva umezelii.
2,00 lei

Conector alimentare mama cu surub

Conector alimentare mama cu surub.
2,00 lei

Camera dome STARLIGHT, FullHD 1080p, 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, IR 40m, Hikvision DS-2CE56D8T-IT3F

Camera dome STARLIGHT Ultra Low Light. FullHD 1080P rezolutie 1920x1080 pixeli 25 fps, iluminator IR automat 40 metri cu optimizare IRCut Day&Night, obiectiv fix 2.8mm deschidere 103,5 grade. Camera recomandata pentru solutii de supraveghere unde iluminatul este foarte slab
153,00 lei
Recenzii clienti
Recenzii si comentarii clienti
0
0 recenzii
Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.