Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtreaza dupa atribute
Filtreaza dupa atribute
Filtre active:
Rezolutie maxima per canal: 2048x1536 pixeli  
Producator
POE / POC
Da
Nu
Tehnologie HD prin coaxial
DA
Numar canale
4
8
16
32
Compatibil camere analog vechi
DA
Compatibil camere IP
DA
Intrari audio
2
4
Intrari alarma
0
4

NVR Camere IP

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

DVR / NVR Hibrid 4 canale 4 Megapixel, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, 4x Audio, 4x Alarma, Envio ESS4M04-NRT

DVR hibrid 4 canale analog 4 megapixel cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDTVI sau HDCVI de la Envio sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 4 megapixel. Configurabil si ca NVR pentru 16 canale 2MP sau 4 canale de 5MP.
267,00 lei

DVR / NVR Hibrid 8 canale 4 Megapixel, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, 4x Audio, 4x Alarma, Envio ESS4M08-NRT

DVR hibrid 8 canale analog 4 megapixel cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDTVI sau HDCVI de la Envio sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 4 megapixel. Configurabil si ca NVR pentru 16 canale 2MP sau 4 canale de 5MP.
339,00 lei

NVR Hikvision 4 canale IP FullHD, ONVIF, Audio, Alarma DS-7604NI-E1/A

NVR HIKVISION 4 canale IP, ONVIF. Suporta 4 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 40 Mbps. Intrari alarma si audio.
339,00 lei
(3)

NVR Hikvision 4 canale IP FullHD, ONVIF, Audio DS-7604NI-E1

NVR HIKVISION 4 canale IP, ONVIF. Suporta 4 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 40 Mbps. Intrari audio.
339,00 lei
(1)

NVR IP 4K Ultra HD 4 canale 5MP, 3MP, 2MP, 1.3MP NVR-4K4S

Unitate cu 4 canale video pentru camere IP Ultra Full HD, Bentech sau camere IP ONVIF. Poate fi folosit in combinatie cu camere IP de: 5 megapixel, 3 megapixel, 2 megapixel. Afiseaza si inregistreaza imagini in rezolutii 4K Ultra Full HD.
361,00 lei
(2)
20%

NVR Hikvision 8 canale IP FullHD, ONVIF, Audio, Alarma DS-7608NI-E1/A

NVR HIKVISION 8 canale IP, ONVIF. Suporta 8 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 80 Mbps. Intrari alarma si audio.
405,00 lei
(1)

NVR Hikvision 8 canale IP FullHD, ONVIF, Audio DS-7608NI-E1

NVR HIKVISION 8 canale IP, ONVIF. Suporta 8 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 80 Mbps. Intrari audio.
433,00 lei

NVR Hikvision 4 canale IP, PoE, FullHD, 5 megapixel, ONVIF, Audio, Alarma DS-7604NI-E1/4P/A 4XPOE

NVR HIKVISION 4 canale IP, ONVIF. Suporta 4 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 40 Mbps. Intrari alarma si audio. Switch PoE integrat 4 porturi.
450,00 lei
(2)

NVR Hikvision 8 canale IP FullHD, ONVIF, Audio, Alarma DS-7608NI-E2/A

NVR HIKVISION 8 canale IP, ONVIF. Suporta 8 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 80 Mbps. Intrari alarma si audio. 2 Slot-uri HDD de cate 4TB fiecare. NU include HDD.
477,00 lei

DVR / NVR Hibrid 16 canale 4 Megapixel, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, 2x Audio, 2x HDD, Envio ESS4M16-NRT

DVR hibrid 16 canale analog 4 megapixel cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDTVI sau HDCVI de la Envio sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 4 megapixel. Configurabil si ca NVR pentru 16 canale 2MP sau 4 canale de 5MP.
606,00 lei
8%

NVR Hikvision 8 canale IP, PoE, FullHD, 5 megapixel, DS-7608NI-E2/8P

NVR HIKVISION 8 canale IP, ONVIF. Suporta 8 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 5MP. Banda suportata intrare: 80 Mbps. Intrare alarma. Switch PoE integrat 8 porturi.
768,00 lei
(1)
14%

NVR Hikvision 16 canale IP FullHD,ULTRA HD 4K, ONVIF, Audio, Alarma DS-7616NI-I2

NVR HIKVISION 16 canale IP, ONVIF. Suporta 16 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 12MP. Banda suportata intrare: 160 Mbps. Intrari alarma si audio. 2 Slot-uri HDD de cate 6TB fiecare. NU include HDD. Iesire HDMI ULTRA HD 4K
962,00 lei
9%

NVR Hikvision 16 canale IP FullHD,ULTRA HD 4K, ONVIF, Audio, Alarma DS-7716NI-K4

NVR HIKVISION 16 canale IP, ONVIF. Suporta 16 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 8MP. Banda suportata intrare: 160 Mbps. Intrari alarma si audio. 4 Slot-uri HDD de cate 6TB fiecare. NU include HDD. Iesire HDMI ULTRA HD 4K
1.036,00 lei
4%

NVR Hikvision 16 canale IP, 16 PoE,ULTRA HD 4K, FullHD, 8 megapixel, ONVIF, Audio, Alarma DS-7616NI-K2/16P

NVR HIKVISION 16 canale IP, ONVIF. Suporta 16 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 8MP. Banda suportata intrare: 160 Mbps. Intrari alarma si audio. Switch PoE integrat 16 porturi.
1.139,00 lei

NVR Hikvision 16 canale IP FullHD,ULTRA HD 4K,16 POE, ONVIF, Audio, Alarma DS-7716NI-K4/16P

NVR HIKVISION 16 canale IP, ONVIF. Suporta 16 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 8MP. Banda suportata intrare: 160 Mbps. Intrari alarma si audio. 4 Slot-uri HDD de cate 6TB fiecare. NU include HDD. Iesire HDMI ULTRA HD 4K Switch POE integrat cu 16 porturi
1.627,00 lei

NVR Hikvision 16 canale IP FullHD,ULTRA HD 4K, ONVIF, Audio, Alarma DS-7716NI-I4

NVR HIKVISION 16 canale IP, ONVIF. Suporta 16 camere IP Hikvision sau ONVIF cu rezolutie de pana la 12MP. Banda suportata intrare: 160 Mbps. Intrari alarma si audio. 4 Slot-uri HDD de cate 6TB fiecare. NU include HDD. Iesire HDMI ULTRA HD 4K
1.704,00 lei

Despre NVR-uri

Un NVR (Network Video Recorder) este un echipament folosit pentru stocarea si cetralizarea eficienta a imaginilor video primite de la camerele de supraveghere IP.

Conectarea unui NVR la sistemul de supraveghere se face respectand aceleasi principii de retelistica valabile si camerelor IP.

In schema de mai jos puteti observa pozitia pe care o ocupa NVR-ul intr-un sistem de supraveghere video IP.

Pana sa conectam NVR-ul la retea trebuie sa il pregatim pentru reteaua in care il introducem. Sunt necesare o serie de setari: alocare adresa IP, masca de retea, gateway, porturi conectare, etc.

Dupa ce am adaugat NVR-ul la retea putem insera camerele IP in soft-ul NVR-ului in baza adresei IP a fiecarei camere.

principiu_functionare_sistem_supraveghere_IP_NVR

Camerele IP din sistem pot ajunge la NVR prin reteaua locala (ca in schema de mai sus), dar pot ajunge la NVR si prin internet. Asta inseamna ca puteti avea NVR-ul conectat la router-ul dumneavoastra de internet de acasa, intr-un loc ferit, iar camerele IP sa fie montate in 3 alte locatii, iar conexiunea acestora la NVR sa se faca prin internet. Acesta este unul din cele mai mari avantaje ale sistemelor IP. Sunt extrem de flexibile. Cat timp vorbim de aparatura IP, nu trebuie sa existe o legatura fizica directa intre camere si NVR.


Ce camere IP pot conecta la un NVR?

Cand vorbim de sisteme de supraveghere IP trebuie sa stim ca nu putem conecta orice camera IP pe orice NVR. Din punct de vedere al compatibilitatii cu diverse camere IP, exista cateva tipuri de NVR-uri:

  • NVR cu suport pentru camere IP de la acelasi producator. Aceste unitati sunt concepute de un producator, cu scopul de a fi folosite numai in combinatie cu aparatura de supraveghere produsa de acelasi producator. Sunt unitati cu pret accesibil, insa sunteti nevoit sa achizitionati camere de supraveghere de aceeasi marca. Exemplu: Envio, Hikvision, Avtech.
  • NVR cu suport pentru camere IP de la mai multi producatori. Aceste unitati sunt concepute de un producator, cu scopul de a fi compatibile cu o lista intreaga de modele de camere de supraveghere de la diversi producatori. Trebuie sa verificati lista de echipamente compatibile, insa de cele mai multe ori veti putea combina simultan pe aceste unitati, camere de la multipli producatori. Exemplu: NUUO, QNAP.
  • NVR cu suport simultan pentru camere IP de la un singur producator si camere analogice de la orice producator. Aceste unitati hibrid, numite si HVR-uri (Hybrid Video Recorder) sunt calea de mijloc intre DVR-uri si NVR-uri. Veti putea folosi camere IP de la producatorul NVR-ului in combinatie cu oricare marca de camera analog doriti.

NVR cu PoE

Ce este PoE? PoE este acronimul pentru Power over Ethernet, un standard ce permite alimentarea echipamentelor de retea folosind cablul de date care leaga echipamentele intre ele.

In cazul NVR-urilor, acestea pot avea integrat un switch cu PoE. Acest switch, pe langa transfer de date, ofera si alimentare electrica pe distante de pana la 100 metri, prin acelasi cablu de retea. In acest caz, daca aveti camere IP care respecta standardul PoE le puteti alimenta prin cablurile de retea, direct din NVR, fara a mai trebui sa trasati alte cabluri de alimentare.

Mai multe detalii despre PoE gasiti AICI.

nvr_cu_poe_camere_ip

NVR vs. DVR

NVR-urile, desi asemanatoare ca si mod de folosire cu DVR-urile, sunt diferite ca si principiu de functionare. Informatia ajunge la NVR de la camere prin intermediul unei legaturi de retea, in timp ce la DVR informatia ajunge printr-un mediu coaxial.

Imaginile video de pe DVR sunt procesate chiar la DVR, in timp ce imaginile video de pe NVR sunt procesate la camera IP, apoi trimise prin protocol de retea catre NVR, pentru depozitare si monitorizare.

Un NVR nu necesita o legatura directa pe cablu pana la camerele de supraveghere pe care le gestiuneaza. NVR-ul poate primi informatia de la camerele IP prin legatura de retea locala sau prin legatura de internet. Asta inseamna ca putem instala un NVR acasa si camerele de supraveghere IP la birou, iar legatura camere-NVR sa se faca prin internet.

O alta diferenta intre un NVR si un DVR are legatura cu procesarea semnalului video de la camere. Procesarea video se face la nivelul camerelor IP, iar NVR-ul doar stocheaza informatia, o indexeaza si o pune la dispozitia utilizatorului intr-un mod organizat.

Softul integrat in NVR pune la dispozitia utilizatorului functii avansate precum: cautare inregistrari, zoom digital, detectie miscare, monitorizare de pe telefonul mobil, etc.

In industria sistemelor de securitate video exista si unitati hibride, NVR plus DVR,  ce incorporeaza atat functiile unui NVR cat si functiile unui DVR.

Avantaje NVR

Eficienta. O unitate NVR este o modalitate eficienta si eleganta de a accesa si utiliza inregistrarile sistemului video IP.

Fiabilitate. Deoarece este o unitate dedicata, cu un unic scop, NVR-ul ofera o eficienta mult mai crescuta fata de o solutie de inregistrare bazata pe un laptop, ce trebuie sa stocheze inregistrari si sa fie si util proprietarului in alte sarcini.

Facilitati suplimentare. Un NVR ofera o multitudine de facilitati folositoare: zoom digital in imagine si in inregistrari, avertizare sonora si prin mail, detectie miscare, etc.

Consum redus de curent. Fata de o unitate de tip PC sau Laptop, ce consuma mult la functionarea permanenta, un NVR are un consum redus de doar 20-30W.

Dezavantaje NVR

Aglomeratia de echipamente. Un NVR reprezinta un echipament suplimentar, ce trebuie depozitat, verificat, intretinut.

Costul. Un sistem video IP este conceput pentru a functiona si fara aceasta unitate NVR, iar achizitionarea acesteia va obliga sa cheltuiti mai multi bani pe sistemul dumneavoastra video.

Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.