Close
Meniu

Module

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Modul repetor wireless, fara carcasa, Paradox Magellan RPT1

Modul repetor radio wifi RPT1. Preia si amplifica semnalul radio de la echipamentele Magellan pana la maxim 70 metri.
274,00 lei
(1)

In anumite situatii, functiile cu care centralele de alarma sunt dotate din fabrica nu sunt suficiente pentru tot ceea ce trebuie sa faca sistemul de securitate. Pentru astfel de situatii exista modulele speciale de extensie pentru centralele de alarma. Aceste module se conecteaza la centrala de alarma si ofera o serie de facilitati pe care centrala nu le ofera. De retinut ca aceste module sunt compatibile doar cu centralele de la acelasi producator. De exemplu, daca se foloseste o centrala Paradox va trebui folosit un modul de la Paradox. Daca se foloseste o centrala de DSC va trebui folosit un modul de la DSC.

Daca intrarile de zona ale centralei nu sunt suficiente se poate folosi un modul de extensie zone pentru a se mari considerabil numarul zonelor disponibile pentru sistemul de alarma. Exemplu: La o centrala Paradox SP4000 sunt dispoibile 4 zone din fabrica. Si poate clientul doreste sa faca o extindere, dar nu mai are zone libere. Se poate atasa centralei SP4000 modulul de extindere zone Paradox ZX8, care ofera inca 8 zone suplimentare pe fir.

Daca centrala de alarma nu ofera suport wireless, dar se doreste adaugarea de echipamente radio (telecomanda, detector wireless, sirena wireless, etc), se poate atasa centralei un modul wireless radio care permite adaugarea de dispozitive wireless la sistemul de alarma. Exemplu: Daca se doreste adaugarea de senzori wireless la o centrala Paradox SP4000, se poate atasa centralei modulul de extindere radio RX1 sau RTX3.

Daca este necesara controlarea sistemului de alarma de la distanta folosind telefonul mobil (pentru notificati) se poate atasa centralei un modul IP de conectare la internet sau un modul SMS.

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.