Close
Meniu

Module

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Modul de extensie 4 iesiri PGM, Paradox PGM4

Modul de extensie cu 4 iesiri programabile PGM. Compatibil cu SP, MG, EVO.
229,00 lei

Modul de extensie 8 zone, dublare ATZ, Paradox ZX8

Modul de extensie pentru SP, MG, EVO, care ofera 8 zone cablate suplimentare si 1 iesire PGM.
253,00 lei

Modul IP pentru conectarea la internet a centralelor de alarma Paradox, IP150

Modulul internet paradox IP150 permite conectarea utilizatorilor la centralele Paradox prin internet.
405,00 lei
(1)

Modul SMS / GPRS pentru comunicarea cu centrale de alarma Paradox, PCS250G

Modul GSM / GPRS pentru transmiterea evenimentelor detectate de cetrala de alarma Paradox catre telefonul mobil al proprietarului. Foloseste o cartela GSM standard pentru transmiterea de SMS-uri catre multiple numere de telefon.
457,00 lei

Modul SMS / GPRS pentru comunicarea cu centrale de alarma Paradox, PCS250

PCS250 este un comunicator GSM / GPRS cu raportare via SMS / GPRS a evenimentelor unui sistem de alarma Paradox catre dispecerate si telefoane mobile.
605,00 lei

In anumite situatii, functiile cu care centralele de alarma sunt dotate din fabrica nu sunt suficiente pentru tot ceea ce trebuie sa faca sistemul de securitate. Pentru astfel de situatii exista modulele speciale de extensie pentru centralele de alarma. Aceste module se conecteaza la centrala de alarma si ofera o serie de facilitati pe care centrala nu le ofera. De retinut ca aceste module sunt compatibile doar cu centralele de la acelasi producator. De exemplu, daca se foloseste o centrala Paradox va trebui folosit un modul de la Paradox. Daca se foloseste o centrala de DSC va trebui folosit un modul de la DSC.

Daca intrarile de zona ale centralei nu sunt suficiente se poate folosi un modul de extensie zone pentru a se mari considerabil numarul zonelor disponibile pentru sistemul de alarma. Exemplu: La o centrala Paradox SP4000 sunt dispoibile 4 zone din fabrica. Si poate clientul doreste sa faca o extindere, dar nu mai are zone libere. Se poate atasa centralei SP4000 modulul de extindere zone Paradox ZX8, care ofera inca 8 zone suplimentare pe fir.

Daca centrala de alarma nu ofera suport wireless, dar se doreste adaugarea de echipamente radio (telecomanda, detector wireless, sirena wireless, etc), se poate atasa centralei un modul wireless radio care permite adaugarea de dispozitive wireless la sistemul de alarma. Exemplu: Daca se doreste adaugarea de senzori wireless la o centrala Paradox SP4000, se poate atasa centralei modulul de extindere radio RX1 sau RTX3.

Daca este necesara controlarea sistemului de alarma de la distanta folosind telefonul mobil (pentru notificati) se poate atasa centralei un modul IP de conectare la internet sau un modul SMS.

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.