Close
Meniu

Module

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Modul de extensie wireless Paradox RX1 cu 32 zone

Modul extensie radio Paradox RX1. Se conecteaza la centralele pe fir Paradox Spectra pentru a permite acestora comunicarea cu echipamente radio.
118,00 lei

Modul avansat de extensie wireless Paradox RTX3 cu 32 zone, 3 PGM

Modul extensie radio Paradox RTX3. Se conecteaza la centralele pe fir Paradox Spectra pentru a permite acestora comunicarea cu echipamente radio multiple.
340,00 lei

In anumite situatii, functiile cu care centralele de alarma sunt dotate din fabrica nu sunt suficiente pentru tot ceea ce trebuie sa faca sistemul de securitate. Pentru astfel de situatii exista modulele speciale de extensie pentru centralele de alarma. Aceste module se conecteaza la centrala de alarma si ofera o serie de facilitati pe care centrala nu le ofera. De retinut ca aceste module sunt compatibile doar cu centralele de la acelasi producator. De exemplu, daca se foloseste o centrala Paradox va trebui folosit un modul de la Paradox. Daca se foloseste o centrala de DSC va trebui folosit un modul de la DSC.

Daca intrarile de zona ale centralei nu sunt suficiente se poate folosi un modul de extensie zone pentru a se mari considerabil numarul zonelor disponibile pentru sistemul de alarma. Exemplu: La o centrala Paradox SP4000 sunt dispoibile 4 zone din fabrica. Si poate clientul doreste sa faca o extindere, dar nu mai are zone libere. Se poate atasa centralei SP4000 modulul de extindere zone Paradox ZX8, care ofera inca 8 zone suplimentare pe fir.

Daca centrala de alarma nu ofera suport wireless, dar se doreste adaugarea de echipamente radio (telecomanda, detector wireless, sirena wireless, etc), se poate atasa centralei un modul wireless radio care permite adaugarea de dispozitive wireless la sistemul de alarma. Exemplu: Daca se doreste adaugarea de senzori wireless la o centrala Paradox SP4000, se poate atasa centralei modulul de extindere radio RX1 sau RTX3.

Daca este necesara controlarea sistemului de alarma de la distanta folosind telefonul mobil (pentru notificati) se poate atasa centralei un modul IP de conectare la internet sau un modul SMS.

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.