Close
Meniu

Module

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Modul de extensie wireless Paradox RX1 cu 32 zone

Modul extensie radio Paradox RX1. Se conecteaza la centralele pe fir Paradox Spectra pentru a permite acestora comunicarea cu echipamente radio.
107,00 lei

Modul de extensie 4 iesiri PGM, Paradox PGM4

Modul de extensie cu 4 iesiri programabile PGM. Compatibil cu SP, MG, EVO.
229,00 lei

Modul de extensie 8 zone, dublare ATZ, Paradox ZX8

Modul de extensie pentru SP, MG, EVO, care ofera 8 zone cablate suplimentare si 1 iesire PGM.
253,00 lei

Modul repetor wireless, fara carcasa, Paradox Magellan RPT1

Modul repetor radio wifi RPT1. Preia si amplifica semnalul radio de la echipamentele Magellan pana la maxim 70 metri.
274,00 lei
(1)

Modul avansat de extensie wireless Paradox RTX3 cu 32 zone, 3 PGM

Modul extensie radio Paradox RTX3. Se conecteaza la centralele pe fir Paradox Spectra pentru a permite acestora comunicarea cu echipamente radio multiple.
279,00 lei

Modul IP pentru conectarea la internet a centralelor de alarma Paradox, IP150

Modulul internet paradox IP150 permite conectarea utilizatorilor la centralele Paradox prin internet.
344,00 lei
(1)

Modul SMS / GPRS pentru comunicarea cu centrale de alarma Paradox, PCS250G

Modul GSM / GPRS pentru transmiterea evenimentelor detectate de cetrala de alarma Paradox catre telefonul mobil al proprietarului. Foloseste o cartela GSM standard pentru transmiterea de SMS-uri catre multiple numere de telefon.
376,00 lei

Modul SMS / GPRS pentru comunicarea cu centrale de alarma Paradox, PCS250

PCS250 este un comunicator GSM / GPRS cu raportare via SMS / GPRS a evenimentelor unui sistem de alarma Paradox catre dispecerate si telefoane mobile.
492,00 lei

In anumite situatii, functiile cu care centralele de alarma vin din fabrica nu sunt suficiente pentru tot ceea ce dorim de la sistemul nostru de securitate. Pentru astfel de situatii exista modulele speciale pentru centralele de alarma.

Aceste module se conecteaza la centrala de alarma si ofera o serie de facilitati pe care centrala nu le ofera.

De retinut ca aceste module sunt compatibile doar cu centralele de la acelasi producator. De exemplu, daca folosim o centrala Paradox, va trebui sa folosim un modul de la Paradox. Daca folosim o centrala de la DSC, va trebui sa folosim un modul de la DSC.

Daca intrarile de zona ale centralei nu sunt suficiente, putem folosi un modul de extensie zone pentru a mari considerabil numarul zonelor disponibile pentru sistemul de alarma. Exemplu: Daca avem o centrala Paradox SP4000 si dorim sa extindem sistemul de alarma cu inca 8 zone noi, putem atasa la centrala SP4000 modulul de extindere zone Paradox ZX8. Daca avem o centrala DSC PC585 si dorim mai multe zone, putem folosi modulul DSC PC5108.

Daca centrala de alarma nu ofera suport wireless, dar dorim sa folosim echipamente de alarma wireless (telecomanda, detector wireless, sirena wireless, etc), putem atasa un modul wireless radio pentru a putea conecta si dispozitive wireless la sistemul de alarma. Exemplu: Daca dorim sa adaugam o serie de senzori wireless la o centrala Paradox SP5500, putem atasa la centrala SP5500 modulul de extindere zone radio RX1 sau RTX3.

Daca dorim sa interactionam de la distanta cu sistemul de alarma, folosind telefonul mobil, sa fim notificati pe telefonul mobil de orice eveniment detectat de sistemul de alarma, putem folosi un modul de telefonie GPRS sau un modul de comunicare IP prin internet.

Pentru interactiunea cu sistemul de alarma folosind internetul, va trebui sa utilizam modulul de internet IP150.

Pentru interactiune cu sistemul de alarma folosind telefonia mobila, va trebui sa utilizam modulul de internet PCS250.

Copyright © 2020 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.