Close
Meniu
Imaginea Modul de extensie 4 iesiri PGM, Paradox PGM4
Pretul afisat contine TVA si este pentru o bucata.
COD PRODUS: PGM4
229,00 lei
:
Detalii produs

Descriere generala:

Modul extensie iesiri programabile pentru centrale Paradox (Spectra, Magellan, EVO) cu 4 iesiri PGM pe releu. Compatibil cu toata gama Paradox Spectra, Magellan, EVO.

Activarea unei iesiri PGM se face in functie de un eveniment, o durata de timp programabila, continuu sau pulsatoriu (daca vorbim de alarme incendiu).

Caracteristici tehnice detaliate:

• 4 iesiri PGM

• Alimentare la 11-16Vdc si consum maxim 150mA cu toate PGM-urile active.

• Dimensiuni 14,0 x 4,5 x 3,0 cm.

• Compatibil cu centralele SPECTRA, MAGELLAN, EVO.

• Temperaturi optime functionare intre -20°C si +50°C.

SUPORT TEHNIC PERMANENT INCLUS

CONSULTANTA TEHNICA PENTRU ALEGEREA SISTEMULUI OPTIM

Acest domeniu este unul complex, deci fiecare posibil client beneficiaza de consultanta si informatii pentru alegerea sistemului potrivit. Gasiti AICI un tutorial despre cum se alcatuieste un sistem de alarma complet. Puteti discuta si cu un inginer in securitate. Veti primi raspunsuri la intrebari, recomandari de echipamente si sugestii pentru instalare. Folositi numarul de telefon 0728 08 70 08 (luni-vineri, 09-17) sau adresa de mail tehnic@supraveghere24.ro (luni-duminica, 24/7).

Montaj kituri de supraveghere video

CONFIGURARE SISTEM INAINTE DE LIVRARE

Oferim configurarea sistemelor achizitionate contra-cost. Pret 150RON. Un tehnician stabileste cu dumneavoastra toate detaliile si va configura si testa integral sistemul, dupa care este livrat. Ramane ca dumneavoastra sa asezati echipamentele pe pozitie. Suport telefonic inclus si dupa livrare.

GARANTIE 2 ANI

GARANTIE 2 ANI

Calitatea este foarte importanta pentru noi si garantam pentru ea. In baza facturii fiscale pe care o veti gasi in coletul cu aparatura veti beneficia de garantie de 24 luni din ziua facturarii. Pentru garantie trebuie doar sa trimiteti un email si trimitem curierul sa ridice echipamentul defect.

30 ZILE PERIOADA RETUR PRODUSE

30 ZILE PERIOADA RETUR PRODUSE

Pentru ca am pus seriozitatea si profesionalismul pe primele locuri, garantam pentru produsele si indicatiile noastre. Aveti o perioada de 30 de zile in care sa returnati echipamentele si sa va primiti banii inapoi daca nu corespund recomandarilor noastre.

Specificatii
Producator Paradox
Interior/Exterior Interior
Wireless NU
Recenzii clienti
Recenzii si comentarii clienti
0
0 recenzii
Copyright © 2023 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.