Close
Categorii
Meniu

Kituri Supraveghere

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 1 camera de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-1

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 1 camera HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale 5Megapixel, 1 camera Hikvision 5 MP, Hard Disk, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
1.081,00 lei
(2)

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 2 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-2

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 2 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale 5 Megapixel, 2 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
1.303,00 lei
(2)

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 3 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-3

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 3 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale 5 Megapixel, 3 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
1.489,00 lei
(1)

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 4 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-4

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 4 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale 5 Megapixel, 4 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
1.666,00 lei
(5)

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 5 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-5

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 5 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 8 canale 5 Megapixel, 5 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
2.272,00 lei

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 6 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-6

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 6 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 8 canale 5 Megapixel, 6 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
2.458,00 lei
(1)

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 7 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-7

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 7 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 8 canale 5 Megapixel, 7 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
2.644,00 lei

Kit complet supraveghere Hikvision turboHD cu 8 camere de 5 Megapixel, HDD 1TB, accesorii - HIK5MP-8

Pachet performant, complet, de supraveghere cu 8 camere HDTVI Hikvision 5 Megapixel. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 8 canale 5 Megapixel, 8 camere Hikvision 5 MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camere, conectori alimentare si date.
2.830,00 lei

Pentru cei ce doresc o solutie de supraveghere video testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, oferim o gama variata de kit-uri complete.

Pentru a putea oferi solutii care se incadreaza cat mai bine in nevoile si bugetul clientului, pachetele din aceasta pagina sunt structurate in functie de mai multe niveluri de calitate, tehnologii si preturi. Folosind meniul vertical de selectie din partea stanga a paginii puteti filtra kit-urile dupa: numar camere din pachet, rezolutie imagine, distanta pe care sistemul ofera recunoastere faciala, tehnologie (IP sau analog), producator, distanta reala iluminare infrarosu, si altele.

Avantajele principale ale kiturilor noastre:

1. Discount de pachet complet. Fiecare pachet are un pret total mai bun decat pretul obtinut prin achizitia individuala a echipamentelor la pret normal.

2. Pachet complet, cu toate componentele. Cu kit-urile noastre de supraveghere nu trebuie sa va mai intrebati "ce mai am de cumparat?". Va spunem de acum ca fiecare sistem pe care il oferim in aceasta pagina este dotat cu toate echipamentele si accesoriile necesare pentru punerea in functiune, cu exceptia cablului de date si alimentare. Singurul motiv pentru care nu am inclus si cabluri este diferenta dintre lungimile necesare de la o solutie la alta. Un client are nevoie de 120 metri cablu UTP , iar alt client are nevoie de 200 metri cablu coaxial cu alimentare.

3. Suport tehnic complet pentru instalare si configurare. Cu fiecare pachet primiti: manual detaliat de instalare, tutoriale pentru configurare, suport tehnic prin telefon, configurare gratuita a sistemului si setarea accesului prin internet (prin aplicatia TeamViewer sau AnyDesk) de catre un tehnician.

4. Sisteme testate si verificate. Fiecare kit pe care il comercializam este folosit si de tehnicienii nostri in proiectele implementate de societatea noastra, fiecare componenta este verificata si compatibila cu restul componentelor.

5. Personalizare completa. Fiecare kit este total personalizabil si poate fi modificat dupa nevoia clientului. Pot fi inlocuite camerele cu alte modele, se poate inlocui Hard Disk-ul cu unul mai mare sau se poate renunta cu totul la el, DVR cu mai multe canale, etc, totul pentru a se alcatui sistemului perfect pentru dumneavoastra.

Tipuri de Kit-uri, in ordine crescatoare a calitatii:


Kituri de supraveghere Buget FullHD 2 megapixel.

O calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Recomandate clientilor care nu au sume mari la dispozitie, dar doresc totusi un produs de calitate si eficient. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 10-15 metri. Imaginea pe timp de noapte este buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 10-15 metri. Pentru monitorizarea de exterior este indicat sa aveti si alte surse de lumina ajutatoare in zona unde aveti camerele montate. Aceste kit-uri sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise): case, curti mici, apartamente, ateliere, spatii comerciale, etc.

exemple imagini pachete Buget 2 Megapixel FullHD - pe timp de zi si noapte


Kituri de supraveghere IP HD - 1.3 megapixel.

Calitate ridicata a tehnologiei digitale IP, detalii HD cu rezolutii 1280x960 pixeli. Recomandate clientilor orientati catre partea de retelistica, ce isi doresc un produs de o calitate peste medie. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 15 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 25 metri. Veti gasi in aceste pachete: camere cu rezolutii de 1.3 megapixel si imagini foarte clare atat ziua cat si noaptea, NVR cu suport pentru 8 camere IP, switch de interconectare, sursa alimentare camere, conectori retea, conectori alimentare. Recomand clientilor pentru care calitatea conteaza cu adevarat.

exemple imagini pachete IP Envio 1.3 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere HDTVI Hikvision - 1 megapixel.

Produsele de supraveghere Hikvision sunt recunoscute pe piata ca fiind printre cele mai performante, dar la un pret extrem de competitiv. Pentru a putea profita si dumneavoastra de aceste avantaje, am asamblat pachetele complete de supraveghere ce folosesc camere HDTVI Hikvision cu rezolutie HD 1280x720 pixeli. Calitatea imaginilor obtinute recomanda aceste pachete pentru distante de maxim 15 metri. Imaginile pe timp de noapte sunt foarte curate si clare, datorita senzorilor de imagine performanti de la Hikvision. Aceste kituri sunt cu adevarat investitia cu cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

exemple imagini pachete HDTVI Hikvision 1 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere Sony Envio AHD 1080p.

Calitate foarte ridicata, detalii FULL HD cu rezolutii 1920x1080. Recomandate clientilor pretentiosi ce isi doresc un produs cu imagine de top. Acest pachet va ofera un nivel al detaliului cu care puteti recunoaste fete umane pana la distante de 20 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 25 metri. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 2 megapixel si imagini foarte clare atat ziua cat si noaptea. Recomand clientilor pentru care calitatea vine pe primul loc.

exemple imagini pachet Envio AHD 2 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere HDTVI Hikvision - 2 megapixel.

Pachetele cu cel mai bun raport pret/performanta de pe piata. Sunt cele mai utilizate sisteme de supraveghere pe piata din Romania. Ofera specificatii de top, calitate full HD, de la unul din cei mai mari producatori mondiali de echipamente de supraveghere video, Hikvision. Kiturile sunt asamblate cu camere HDTVI de 2 megapixeli si senzori de imagine de ultima generatie. Sunt echipamente ideale pentru orice conditie, zi / noapte, extrem de eficiente pe distante de pana la 18 metri. In plus, brand-ul Hikvision garanteaza constructia si fiabilitatea camerelor si DVR-ului in cele mai dure conditii.

exemple imagini pachet Hikvision HDTVI 2 Megapixel

Kituri de supraveghere IP Bentech Full HD - 2 megapixel.

Daca va doriti calitatea excelenta a tehnologiei IP full HD, dar nu aveti un buget foarte mare, solutia este un kit IP complet de 2 megapixel (rezolutie 1920x1080 pixeli) de la Bentech. Camerele din kit nu se alimenteaza cu tehnologia PoE (pentru a tine costurile cat mai jos), insa gasiti in pachet toate componentele pentru alimentarea camerelor cu 12V. In clipurile video de mai jos gasiti exemple zi / noapte cu camerele din pachet montate de echipa noastra tehnica. In pachet gasiti: camere IP 2 megapixel Full HD, NVR inregistrare, HDD stocare, switch pentru conectare camere, sursa alimentare comuna pentru toate camerele, conectori date si alimentare, manual si suport tehnic.


Kituri de supraveghere IP Hikvision FullHD 2 Megapixel - PoE sau Wireless

Calitatea excelenta a tehnologiei IP de la Hikvision cu rezolutie full HD 1920x1080 pixeli, in variante cablate cu PoE sau Wireless. Pachetele pe cablu cu alimentare PoE folosesc acelasi cablu atat pentru date cat si pentru alimentare, simplificand enorm solutia. Pentru cei ce doresc o solutie fara cabluri oferim si varianta pachetelor cu camere IP wifi. Aceste sisteme au o structura foarte simpla, cu putine echipamente, fapt care faciliteaza o instalare usoara. Recomandate clientilor care doresc un sistem cu adevarat performant. Ofera un nivel de calitate cu care puteti recunoaste fete umane si detalii importante pana la distante de 18 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 20 metri. In aceste pachete gasiti camere Full HD 2 megapixel si senzor de imagine excelent pe timp de zi si noapte.

exemple imagini pachet Hikvision IP 2 Megapixel

Kituri de supraveghere TurboHD Hikvision - 5 megapixel.

Solutie de calitate premium bazata pe tehnologie analog. Ceva de neimaginat pana acum cativa ani, iata ca Hikvision ofera supraveghere video de 5 Megapixel pe sisteme clasice cu DVR. Gasim in pachet DVR compatibil cu camere de 5 Megapixel, camere de supraveghere 5 Megapixel cu rezolutie 2592x1944 pixeli si IR eficient pe 30 metri, HDD dedicat pentru supraveghere video de 2TB, si toate accesoriile necesare montajului.

exemple imagini pachet Hikvision HDTVI 5 Megapixel

Kituri de supraveghere IP PoE Hikvision UltraHD - 4 megapixel.

Printre cele mai performante solutii de supraveghere de pe piata. Calitatea excelenta a tehnologiei IP de la Hikvision cu rezolutie Ultra HD 2688x1520 pixeli, electronica foarte performanta, combinata cu tehnologia PoE de alimentare a camerelor prin cablul de date, se combina intr-o solutie de supraveghere profesionala si eleganta. Aceste sisteme au o structura foarte simpla, cu putine echipamente, fapt care faciliteaza o instalare usoara. Recomandate clientilor care doresc un sistem foarte performant. Ofera un nivel de calitate cu care puteti recunoaste fete umane si detalii importante pana la distante de 30 metri. Imaginea pe timp de noapte este excelenta, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 40 metri.

exemple imagini pachet Hikvision IP PoE 4 Megapixel

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.