Close
Categorii
Meniu

Kituri Antiefractie

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Kit alarma pe cablu Paradox cu 4 PIR si 2 CM pentru Casa cu 4 camere

Sistem complet de alarma cu echipamente Paradox pe cablu, pentru case cu 3-4 camere. Sistemul necesita cabluri pentru montaj. Sunt necesare legaturi pe cablu intre centrala si toate dispozitivele sistemului. Echipamentele din pachet sunt de cea mai buna calitate, produse de Paradox - Canada.
1.162,00 lei
(1)
Kiturile complete antiefractie sunt gandite si asamblate de tehnicienii nostri pentru clientii care doresc o solutie de securitate dedicata unei locatii specifice, la un cost cat mai mic.

Gasiti in aceasta pagina pachete pentru: garsoniere, apartamente de orice dimensiune, case cu 3-4 camere, vile cu 5-6 camere, depozite, restaurante, etc.

Daca doriti un sistem de alarma eficient pentru exterior puteti apela la pachetele asamblate cu senzori si detectoare de exterior.

Toate pachetele sunt alcatuite cu aparatura profesionala de securitate, de la producatori de talie mondiala (DSC si PARADOX).

Toate pachetele sunt alcatuite cu echipamente perfect compatibile intre ele, testate de inginerii si tehnicienii nostri in multiple proiecte implementate chiar de societatea noastra.

Pretul pachetelor este gandit ca pentru un sistem complet, deci este mai avantajos sa achizitionati un kit de alarma decat sa cumparati componentele separat.

Am impartit pachetele in 2 tipuri principale: sisteme pe fir si sisteme wireless. Sistemele pe fir sunt recomandate locatiilor in amenajare, unde exista posibilitatea pozarii de cabluri. Sistemele wireless sunt gandite pentru locatiile unde clientul nu doreste sau nu mai poate sa pozeze cabluri.

Fiecare kit din oferta noastra, fie el wireless sau pe fir, este complet personalizabil si poate fi adaptat perfect nevoilor dumneavoastra. Puteti deci adauga orice fel de echipament suplimentar doriti. Inginerii nostri va stau la dispozitie pentru stabilirea solutiei optime.

In fiecare din pachetele noastre veti gasi urmatoarele echipamente de baza:
- centrala de alarma
- tastatura pentru armare / dezarmare / programare sistem
- detectoare de miscare PIR
- contacte magnetice pentru protejarea usilor si geamurilor
- sirena de interior sau exterior
- cutie metalica, transformator si acumulator pentru centrala

Pachetele contin manual de programare si configurare a centralei si detectoarelor. In plus, puteti apela la serviciul nostru de suport tehnic daca aveti neclaritati.

Suplimentar, puteti atasa pachetelor standard si alte dispozitive:
- module de extindere pentru mai multe zone
- modul GSM pentru comunicarea sistemului de alarma cu telefonul mobil
- modul IP pentru comunicarea sistemului de alarma cu telefonul mobil, prin internet
- detectoare de orice fel si contacte magnetice suplimentare, fie pe fir sau wireless
- telecomande radio pentru armare / dezarmare de la distanta
- tastaturi suplimentare

Daca configurarea si setarea sistemelor va sperie, atunci trebuie sa stiti ca tehnicienii nostri va pot expedia sistemul de alarma deja programat si configurat. Dumneavoastra va trebui doar sa prindeti aparatura pe pozitie.

Pentru cei ce nu doresc niciun fel de bataie de cap oferim montaj complet prin echipe de instalare in toate marile orase ale tarii.

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.