Close
Categorii
Meniu
Filtreaza dupa atribute
Filtreaza dupa atribute
Filtre active:
Producator: Hikvision  
MegaPixel: 2 MP  
Rezolutie maxima per canal: 1920x1080 pixeli (FullHD)  
POE / POC
Da
Numar canale
4
8
16
24
32
Hibrid (IP+Analog)
DA
Intrari audio RCA
1
4
8
16
Intrari alarma
0
16

DVR TVI / CVI / AHD

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

DVR 4 canale 2 Megapixel 1080p cu Audio Over Coax, Hikvision DS-7104HQHI-K1(S)

DVR cu 4 canale compatibile cu orice tehnologie: AHD , HDTVI, HDCVI. Rezolutie maxima / camera 2 megapixel. Poate inregistra audio pe fiecare canal prin tehnologia Audio Over Coaxial de la Hikvision.
325,00 lei

DVR TurboHD 4 canale 2 Megapixel 1080p, 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, Hikvision DS-7104HQHI-K1

DVR pentru maxim 4 camere cu suport pentru orice combinatie de camere: clasic analogice, AHD , HDTVI, HDCVI, de la HIKVISION sau orice alt producator. Rezolutie maxima / camera 2 megapixel. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere FullHD.
325,00 lei

DVR 4 canale 2 Megapixel 1080p, Audio Over Coax, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, Hikvision DS-7204HQHI-K1(S)

DVR TurboHD 4 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canal 1 si 2 megapixel pentru restul canalelor. Poate inregistra audio pe fiecare canal prin tehnologia Audio Over Coaxial de la Hikvision.
339,00 lei

DVR TurboHD 4 canale 2 Megapixel 1080p, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, Hikvision DS-7204HQHI-K1

DVR TurboHD 4 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canal 1 si 2 megapixel pentru restul canalelor. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere HD si FULL HD.
339,00 lei
(2)

DVR TurboHD 4 canale 2 Megapixel 1080p, PoC (alimentare camere din DVR), Hikvision DS-7204HQHI-K1/P

DVR 4 camere turboHD cu alimentare PoC - Power over Coaxial. Suporta rezolutii Full HD pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDCVI sau HDTVI de la HIKVISION sau orice alt producator. Power Over Coaxial DVR (alimenteaza 4 camere Hikvision PoC prin cablu coaxial sau UTP). Suporta si o camera IP suplimentara de maxim 4MP.
415,00 lei

DVR 8 canale 2 Megapixel 1080p cu Audio Over Coax, Hikvision DS-7108HQHI-K1(S)

DVR pentru maxim 8 camere cu suport pentru orice combinatie de camere: clasic analogice, AHD , HDTVI, HDCVI, de la HIKVISION sau orice alt producator. Rezolutie maxima / camera 2 megapixel. Poate inregistra audio pe fiecare canal prin tehnologia Audio Over Coaxial de la Hikvision.
435,00 lei

DVR TurboHD 8 canale 2 Megapixel 1080p, 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, Hikvision DS-7108HQHI-K1

DVR pentru maxim 8 camere cu suport pentru orice combinatie de camere: clasic analogice, AHD , HDTVI, HDCVI, de la HIKVISION sau orice alt producator. Rezolutie maxima / camera 2 megapixel. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere FullHD.
435,00 lei

DVR 8 canale 2 Megapixel 1080p, Audio Over Coax, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, Hikvision DS-7208HQHI-K1(S)

DVR TurboHD 8 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canalele 1 si 2. Rezolutie 2 megapixel pentru restul canalelor. Poate inregistra audio pe fiecare canal prin tehnologia Audio Over Coaxial de la Hikvision.
505,00 lei

DVR TurboHD 8 canale 2 Megapixel 1080p, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, 2x Slot HDD, Hikvision, DS-7208HQHI-K2

DVR TurboHD 8 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canal 1 si 2. Rezolutie 2 megapixel pentru restul canalelor. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere HD si FULL HD.
546,00 lei

DVR 16 canale 2 Megapixel 1080p cu Audio Over Coax, Hikvision DS-7116HQHI-K1(S)

DVR pentru maxim 16 camere cu suport pentru orice combinatie de camere: clasic analogice, AHD , HDTVI, HDCVI, de la HIKVISION sau orice alt producator. Rezolutie maxima / camera 2 megapixel. Poate inregistra audio pe fiecare canal prin tehnologia Audio Over Coaxial de la Hikvision.
855,00 lei

DVR TurboHD 16 canale 2 Megapixel 1080p, 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, Hikvision DS-7116HQHI-K1

DVR pentru maxim 16 camere cu suport pentru orice combinatie de camere: clasic analogice, AHD , HDTVI, HDCVI, de la HIKVISION sau orice alt producator. Rezolutie maxima / camera 2 megapixel. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere FullHD.
855,00 lei

DVR 16 canale 2 Megapixel 1080p, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, Hikvision DS-7216HQHI-K1

DVR TurboHD 16 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canalele 1-4. Rezolutie 2 megapixel pentru restul canalelor.
876,00 lei

DVR 16 canale 2 Megapixel 1080p, Audio Over Coax, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, Hikvision DS-7216HQHI-K1(S)

DVR TurboHD 16 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canalele 1-4. Rezolutie 2 megapixel pentru restul canalelor. Poate inregistra audio pe fiecare canal prin tehnologia Audio Over Coaxial de la Hikvision.
876,00 lei

DVR TurboHD 16 canale 2 Megapixel 1080p, 5 in 1 TVI CVI AHD CVBS IP, 2x Slot HDD, Hikvision DS-7216HQHI-K2

DVR TurboHD 16 camere Full HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD TVI, CVI. Rezolutie maxima 3 megapixel pentru canalele 1-4. Rezolutie 2 megapixel pentru restul canalelor. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere HD si FULL HD.
889,00 lei

DVR TurboHD 8 canale 2 Megapixel 1080p, PoC (alimentare camere din DVR), 2x Slot HDD, Hikvision DS-7208HQHI-K2/P

DVR 8 camere turboHD cu alimentare PoC - Power over Coaxial. Suporta rezolutii Full HD pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDCVI sau HDTVI de la HIKVISION sau orice alt producator. Power Over Coaxial DVR (alimenteaza 8 camere Hikvision PoC prin cablu coaxial sau UTP). Suporta si 2 camere IP suplimentare de maxim 4MP.
970,00 lei

DVR TurboHD 16 canale 2 Megapixel 1080p, PoC (alimentare camere din DVR), 2x Slot HDD, Hikvision DS-7216HQHI-K2/P

DVR 16 camere turboHD cu alimentare PoC - Power over Coaxial. Suporta rezolutii Full HD pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDCVI sau HDTVI de la HIKVISION sau orice alt producator. Power Over Coaxial DVR (alimenteaza 8 camere Hikvision PoC prin cablu coaxial sau UTP). Suporta si 2 camere IP suplimentare de maxim 4MP.
1.181,00 lei

Despre DVR-uri TVI / CVI / AHD

Un DVR (Digital Video Recorder) este un echipament electronic de baza in sistemele de supraveghere video. Rolul DVR-ului este de a colecta, procesa semnalul video primit de la camerele de supraveghere. Odata procesat semnalul, imaginile video digitale rezultate sunt stocate si puse la dispozitie utilizatorului. Multe modele de DVR stocheaza inclusiv semnal audio.

Imaginile live si inregistrarile pot fi afisate folosind un monitor sau televizor atasat DVR-ului, sau pot fi accesate de pe internet folosind telefoane mobile , tablete si calculatoare. Multe modele de DVR stocheaza inclusiv semnal audio.

DVR-urile moderne functioneaza acum in multiple tehnologii HD, capabile de rezolutii foarte mari (s-a ajuns pana la calitate 4K). Aceste tehnologii analog HD sunt: HDTVI (Turbo HD de la Hikvision), HDCVI si AHD. DVR-urile din oferta noastra sunt compatibile cu orice camera de supraveghere de pe piata, indiferent de tehnologia pe care o foloseste.

Pentru a obtine maximul dintr-un DVR TVI / CVI / AHD va trebui sa alegem si camerele de supraveghere cu rezolutie potrivita. Putem alege orice combinatie de camere (TVI combinat cu AHD, combinat cu CVI), insa nu trebuie sa conectam camere de rezolutie mai mare decat poate suporta DVR-ul.

DVR-urile din aceasta pagina pot functiona cu 3 tipuri de camere de supraveghere.

hdtvi-compatibilitate-dvr

Pentru a integra simultan toate aceste tipuri de camere utilizatorul nu are multe lucruri de facut.

Daca aveti:

 • Un sistem complet Analog, deci toate canalele DVR-ului vor fi folosite de camere de supraveghere analogice D1/960H, nu trebuie decat sa conectati camerele pe intrarile DVR-ului. DVR-ul va face totul. Nu sunt necesare setari.
 • Un sistem complet analogHD, deci toate canalele DVR-ului vor fi folosite de camere TVI / CVI / AHD, nu trebuie decat sa conectati camerele pe intrarile DVR-ului. DVR-ul va face totul. Nu sunt necesare setari.
 • Un sistem alcatuit din orice combinatie de camere TVI, cu camere Analogice, cu camere CVI sau AHD, nu trebuie decat sa conectati camerele pe intrarile DVR-ului. DVR-ul va face totul. Nu sunt necesare setari.
 • Un sistem alcatuit din camere Vechi + camere TVI / AHD / CVI + camere IP. In aceasta sitatie va trebui sa definiti din setarile DVR-ului care sunt canalele IP. In acel moment DVR-ul va astepta ca pe acele canale sa primeasca flux video de la camere IP. Despre camerele TVI / AHD / CVI nu trebuie sa va faceti griji, se vor conecta automat si vor functiona simultan.

Aceasta flexibilitate permite folosirea unitatilor DVR in multiple proiecte de supraveghere ce folosesc camere analogice vechi, camere IP, camere deja montate, etc.

DVR-urile din oferta noastra pot fi integrate usor intr-un sistem de supraveghere deja existent. Camerele de supraveghere vechi si depasite pot fi inlocuite cu modele noi de camere TVI, AHD, CVI, cu cea mai mare usurinta, fara modificari suplimentare sau cablaje noi.

Exemplu: Sa spunem ca aveti un DVR cu 4 camere vechi de 600TVL si doriti sa modernizati sistemul. Sunteti multumit de 3 din camerele vechi si nu doriti sa le schimbati. Doriti insa sa aveti imagini mult mai bune cu o camera care va acopera strada. Totul este simplu. Veti schimba unitatea DVR veche cu o unitate DVR TVI si veti inlocui o singura camera din cele vechi cu o camera HDTVI cu rezolutie 1080p. Nu veti inlocui cablu, conectori sau surse de alimentare. Totul ramane la fel. Usor si simplu.

DVR-urile TVI CVI AHD din oferta noastra suporta functii de Cloud si aplicatii CMS, oferind o modalitate completa si eficienta de control de la distanta.

Permit controlul dispozitivelor PTZ, sunt dotate cu intrari si iesiri de alarma, ofera back-up facil al inregistrarilor si au iesiri video multiple si performante (VGA, HDMI).

DVR-urile ofera multe alte functii avansate si utile

 1. Cautare video dupa data si ora. Veti gasi mult mai eficient inregistrarile pe care le cautati folosind optiunea de filtrare si afisare a inregistrarilor dintre doua intervale de timp.
 2. Cautare video dupa eveniment, mai exact cautarea inregistrarilor video stocate doar atunci canad s-a detectat miscare.
 3. Suprascriere automata a spatiului de stocare. Nu trebuie sa va faceti griji cu eliberarea de spatiu pe unitatea DVR-ului. Odata cu umplerea mediului de stocare - hard disk - nu este necesara eliberarea de spatiu. Unitatea suprascrie mereu peste inregistrarile cele mai vechi
 4. Intrari de alarma pentru atasarea de senzori de miscare si iesiri de alarma pentru conectarea de sirene si dispozitive de alarmare. Puteti transforma sistemul dumneavoastra de supraveghere intr-un sistem de alarma folosind optiunile de cuplare a senzorilor de detectie direct pe DVR.
 5. Detectie la miscare ce poate activa inregistrarea sau avertizarea dumneavoastra prin email.
 6. Acces de la distanta de pe PC, prin internet si retea locala. Toate DVR-urile din oferta noastra dispun de conectivitate la internet prin portul de retea integrat. Dispuneti astfel, in cazul achizitonarii unui DVR de pe Supraveghere24.ro, de posibilitatea monitorizarii camerelor de pe telefon mobil, laptop, PC, tableta.
 7. Monitorizare de pe telefonul mobil. Aplicatii speciale si gratuite au fost dezvoltate pentru a permite clientilor monitorizarea sistemelor de pe telefoanele mobile tip smartphone.
 8. Software detectie miscare. DVR-urile de la Hikvision sunt dotate cu functia “Push Video”, functie ce trimite instant catre telefonul dumneavoastra imagini de la camera video unde s-a detectat miscare. Veti stii astfel mereu daca cineva a patruns in locatia dumneavoastra.
 9. Stocare inregistari audio. Multe modele de DVR stocheaza inclusiv sunet. Puteti atasa microfoane pe intrarile audio ale DVR-ului, intrari ce sunt sincronizate cu intrarile video. Astfel, sunetul captat pe canalul 1 audio se suprapune peste imaginile de pe canalul 1 video, canalul audio 2 cu canalul video 2, etc.

In mod uzual, in cutia unui DVR veti gasi: DVR-ul, alimentator 12V pentru DVR, suruburi prindere Hard Disk, mouse USB. Optional, puteti avea un CD cu aplicatii si documentatie, o telecomanda si un manual tiparit.

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.