Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

DVR AHD

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina
16%

DVR Hikvision TurboHD cu 4 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 4 alarma - DS-7204HUHI-K1

DVR turboHD 4 canale analog Ultra HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD sau HDTVI sau HDCVI de la HIKVISION sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 5 megapixel. Suporta si 2 camere IP de pana la 6 megapixel fiecare. Pretul include configurarea completa a DVR-ului. Un echipament foarte util pentru solutiile unde se doreste un sistem de calitate, dar se vrea si pastrarea camerelor vechi.
377,00 lei
7%

DVR Hikvision cu PoC - 4 canale de 5 megapixel - AHD, CVI, TVI, 960H - 4 audio - 4 alarma - alimenteaza camerele prin cablul de date - DS-7204HUHI-K1/P

DVR 4 camere turobHD cu alimentare PoC - Power over Coaxial. Suporta rezolutii de maxim 5 megapixel pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDCVI sau HDTVI de la HIKVISION sau orice alt producator. Power Over Coaxial DVR, alimenteaza 4 camere Hikvision Turbo HD PoC prin cablu coaxial sau UTP. Suporta si 2 camere IP suplimentare de maxim 6MP.
517,00 lei
5%

DVR Hikvision TurboHD cu 4 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 4 alarma - 2xHDD- DS-7204HUHI-K2

DVR turboHD 4 canale analog Ultra HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD sau HDTVI sau HDCVI de la HIKVISION sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 5 megapixel. Suporta si 2 camere IP de pana la 6 megapixel fiecare. Pretul include configurarea completa a DVR-ului. Un echipament foarte util pentru solutiile unde se doreste un sistem de calitate, dar se vrea si pastrarea camerelor vechi.
540,00 lei
19%

DVR Hikvision TurboHD cu 8 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 4 alarma - DS-7208HUHI-F1/S

DVR turboHD 8 canale analog Ultra HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD sau HDTVI sau HDCVI de la HIKVISION sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 5 megapixel. Suporta si 2 camere IP de pana la 4 megapixel fiecare. Pretul include configurarea completa a DVR-ului. Un echipament foarte util pentru solutiile unde se doreste un sistem de calitate, dar se vrea si pastrarea camerelor vechi.
624,00 lei
16%

DVR Hikvision TurboHD cu 8 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 4 alarma - DS-7208HUHI-K1

DVR turboHD 8 canale analog Ultra HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD sau HDTVI sau HDCVI de la HIKVISION sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 5 megapixel. Suporta si 4 camere IP de pana la 6 megapixel fiecare. Pretul include configurarea completa a DVR-ului. Un echipament foarte util pentru solutiile unde se doreste un sistem de calitate, dar se vrea si pastrarea camerelor vechi.
624,00 lei
(1)
13%

DVR Hikvision TurboHD cu 8 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 8 alarma - 2xHDD - DS-7208HUHI-K2

DVR turboHD 8 canale analog Ultra HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD sau HDTVI sau HDCVI de la HIKVISION sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 5 megapixel. Suporta si 4 camere IP de pana la 6 megapixel fiecare. Pretul include configurarea completa a DVR-ului. Un echipament foarte util pentru solutiile unde se doreste un sistem de calitate, dar se vrea si pastrarea camerelor vechi.
706,00 lei
(1)

DVR Hikvision cu PoC - 8 canale de 5 megapixel - AHD, CVI, TVI, 960H - 4 audio - 8 alarma - alimenteaza camerele prin cablul de date - DS-7208HUHI-K2/P

DVR 8 camere turobHD cu alimentare PoC - Power over Coaxial. Suporta rezolutii de maxim 5 megapixel pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD, HDCVI sau HDTVI de la HIKVISION sau orice alt producator. Power Over Coaxial DVR, alimenteaza 8 camere Hikvision Turbo HD PoC prin cablu coaxial sau UTP. Suporta si 4 camere IP suplimentare de maxim 6MP.
1.053,00 lei

DVR Hikvision TurboHD cu 16 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 16 alarma - 2xHDD - DS-7216HUHI-K2

DVR turboHD 16 canale analog Ultra HD cu suport pentru orice combinatie de camere clasic analogice, AHD sau HDTVI sau HDCVI de la HIKVISION sau orice producator. Rezolutie maxima per canal de 5 megapixel. Suporta si 8 camere IP de pana la 6 megapixel fiecare. Pretul include configurarea completa a DVR-ului. Un echipament foarte util pentru solutiile unde se doreste un sistem de calitate, dar se vrea si pastrarea camerelor vechi.
1.487,00 lei

DVR Hikvision TurboHD cu 16 canale de rezolutie 5 megapixel - suporta camere TVI , AHD , CVI , 960h si IP - 4 audio - 16 alarma - 2xHDD - DS-7216HUHI-F2/S

DVR foarte performant, cu suport pentru orice combinatie de 16 camere clasic analogice sau HDTVI (turboHD) de la HIKVISION. Compatibil cu camere HDTVI TurboHD 4.0 de maxim 5MP, camere AHD si camere analogice 960H. 4 intrari audio si 4 intrari de alarma. Foarte util pentru solutiile unde se doreste pastrarea camerelor vechi si imbunatatirea sistemului cu adaugarea de camere HD.
1.537,00 lei

Despre DVR-uri AHD

Un DVR (Digital Video Recorder) este un echipament electronic de baza in sistemele de supraveghere video. Rolul DVR-ului este de a colecta, procesa semnalul video primit de la camerele de supraveghere. Odata procesat semnalul, imaginile video digitale rezultate sunt stocate si puse la dispozitie utilizatorului. Multe modele de DVR stocheaza inclusiv semnal audio.

Imaginile live si inregistrarile pot fi afisate folosind un monitor sau televizor atasat DVR-ului, sau pot fi accesate de pe internet folosind telefoane mobile , tablete si calculatoare. Multe modele de DVR stocheaza inclusiv semnal audio.

Un DVR AHD este un DVR modern, flexibil si performant, ce foloseste tehnologia AHD pentru a obtine imagini cu rezolutii HD si FullHD folosind acelasi mediu coaxial clasic cu care ne-au obisnuit sistemele video vechi.

Pentru a obtine maximul dintr-un DVR AHD va trebui desigur sa il folosim impreuna cu camere de supraveghere AHD, insa camerele AHD nu sunt singura optiune.

Un DVR AHD poate functiona in 3 moduri diferite si cu 3 tipuri de camere de supraveghere.

dvr-ahd-functionare

Pentru a integra simultan toate aceste tipuri de camere, utilizatorul are la dispozitie in setarile DVR-ului meniul de “Mod Canal”.

Din acest meniu puteti alege modul de functionare pe care il doriti pentru DVR-ul dumneavoastra, astfel:

 • Complet Analog: Toate canalele DVR-ului vor fi folosite de camere de supraveghere analogice D1/960H.
 • Complet AHD: Toate canalele DVR-ului vor fi folosite de camere AHD.
 • AHD+IP: Jumatate din canale vor fi folosite de camere AHD si cealalta jumatate din canale vor fi folosite de camere IP.
 • Analog Clasic+AHD: Jumatate din canale vor fi folosite de camere analogice clasice si cealalta jumatate din canale vor fi folosite de camere AHD.

Aceasta flexibilitate permite folosirea unitatilor DVR AHD in multiple proiecte de supraveghere ce folosesc camere analogice vechi, camere IP, camere deja montate, etc.

DVR-urile AHD pot fi integrate usor intr-un sistem de supraveghere deja existent. Camerele de supraveghere vechi si depasite pot fi inlocuite cu modele noi de camere AHD, foarte usor.

Exemplu: Sa spunem ca aveti un DVR cu 4 camere vechi de 600TVL si doriti sa modernizati sistemul. Sunteti multumit de 3 din camerele vechi si nu doriti sa le schimbati. Doriti insa sa aveti imagini mult mai bune cu o camera care va acopera strada. Totul este simplu. Veti schimba unitatea DVR veche cu o unitate DVR AHD si veti inlocui cele 2 camere vechi cu 2 camere AHD cu rezolutie HD. Nu veti inlocui cablu, conectori sau surse de alimentare. Totul ramane la fel. Usor si rapid.

DVR-urile AHD suporta functii de Cloud si aplicatii CMS, oferind o modalitate completa si eficienta de control de la distanta.

Permit controlul dispozitivelor PTZ, sunt dotate cu intrari si iesiri de alarma, ofera back-up facil al inregistrarilor si au iesiri video multiple si performante (VGA, HDMI).

DVR AHD - Functii Avansate si Utile

 1. cautare video dupa data si ora. Veti gasi mult mai eficient inregistrarile pe care le cautati folosind optiunea de filtrare si afisare a inregistrarilor dintre doua intervale de timp.
 2. cautare video dupa eveniment, mai exact cautarea inregistrarilor video stocate doar atunci canad s-a detectat miscare.
 3. suprascriere automata a spatiului de stocare. Nu trebuie sa va faceti griji cu eliberarea de spatiu pe unitatea DVR-ului. Odata cu umplerea mediului de stocare - hard disk - nu este necesara eliberarea de spatiu. Unitatea suprascrie mereu peste inregistrarile cele mai vechi
 4. intrari de alarma pentru atasarea de senzori de miscare si iesiri de alarma pentru conectarea de sirene si dispozitive de alarmare. Puteti transforma sistemul dumneavoastra de supraveghere intr-un sistem de alarma folosind optiunile de cuplare a senzorilor de detectie direct pe DVR.
 5. detectie la miscare ce poate activa inregistrarea sau avertizarea dumneavoastra prin email.
 6. acces de la distanta de pe PC, prin internet si retea locala. Toate DVR-urile din oferta noastra dispun de conectivitate la internet prin portul de retea integrat. Dispuneti astfel, in cazul achizitonarii unui DVR de pe Supraveghere24.ro, de posibilitatea monitorizarii camerelor de pe telefon mobil, laptop, PC, tableta.
 7. monitorizare de pe telefonul mobil. Aplicatii speciale si gratuite au fost dezvoltate pentru a permite clientilor monitorizarea sistemelor de pe telefoanele mobile tip smartphone.
 8. software detectie miscare. Diverse modele de DVR-uri de la AVTech vin cu functia “Push Video”, functie ce trimite instant catre telefonul dumneavoastra imagini de la camera video unde s-a detectat miscare. Veti stii astfel mereu daca cineva a patruns in locatia dumneavoastra.
 9. stocare inregistari audio. Multe modele de DVR stocheaza inclusiv sunet. Puteti atasa microfoane pe intrarile audio ale DVR-ului, intrari ce sunt sincronizate cu intrarile video. Astfel, sunetul captat pe canalul 1 audio se suprapune peste imaginile de pe canalul 1 video, canalul audio 2 cu canalul video 2, etc.

In mod uzual, in cutia unui DVR AHD veti gasi: DVR-ul, alimentator 12V pentru DVR, suruburi prindere Hard Disk, mouse USB. Optional, puteti avea un CD cu aplicatii si documentatie si un manual tiparit.

 

Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.