Close
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Senzori miscare

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Detector PIR Paradox 476 PRO

Detector de miscare pasiv de inalta fidelitate in infra-rosu.
45,00 lei

Detector PIR LC-100PI.

Detector de miscare PIR, deschidere 15m la 90°, imunitate PET (reglabil intre 15-25kg), reglaj sensibilitate, numarator de impulsuri, compensare termica, imunitate RFI/EMI, contact de alarma tip A, tamper.
50,00 lei

Detector PIR PA-476PET

Detector de miscare pasiv de inalta fidelitate in infra-rosu cu imunitate la animale.
56,00 lei

Senzor de miscare interior wireless PARADOX PMD2P

Paradox PMD2P - Senzor de miscare wireless (433MHz), analogic dual element cu imunitate la animale si la interferentele electomagnetice si de radio-frecventa (EMI si RFI).
196,00 lei
(1)

Detector exterior LC-151

Detector de exterior, dubla tehnologie PIR + MW, deschidere 90grd
285,00 lei

Senzor de miscare interior wireless PARADOX PMD75

Paradox PMD2P - Senzor de miscare wireless digital cu imunitate sporita la animale (pana in 40 kg).
312,00 lei

Detector miscare exterior Paradox DG85

Detector de miscare pentru exterior.
351,00 lei

Detector exterior LC-171

Detector de exterior, dubla tehnologie dual PIR + MW, deschidere 90grd.
384,00 lei

Senzor de geam spart wireless PARADOX G550

• raza detectie 6m si acoperire 360º, permite protejarea intregii camere cu un singur senzor • detectie a diferitelor tipuri de geam spart, inclusiv: farfurii, sabotaj, geam laminat sau armat • 3xAAA baterii alkaline • calibrat din fabrica, pentru o instalare sigura • recunoaste sunetul de geam spart din toata banda audio • analiza undei de soc/impact • protectie inalta EMI si RFI • tester portabil disponibil separat
566,00 lei

Un detector de miscare (deseori denumit si senzor de miscare) este un echipament conceput special pentru a detecta miscarea sau deplasarea persoanelor in spatiul protejat de catre senzor.
Detectoarele de miscare utilizeaza in constructia lor senzori de miscare ce folosesc multiple tehnologii de detectie a persoanelor.

Un detector de miscare poate fi un detector pe fir sau un detector wireless (cu baterii) ce foloseste unde radio.

Detectoarele pe fir se monteaza folosind o legatura directa pe cablu cu centrala de alarma.

Detectoarele wireless nu necesita niciun fel de cablu, se alimenteaza cu baterii, insa pot functiona doar impreuna cu centrale de alarma cu suport wireless sau centrale cu module wireless atasate.

Detectoarele de miscare pot fi:

Detector PIR - Un detector PIR (passive infrared detector - detector pasiv in infrarosu) foloseste un senzor infrarosu sensibil la diferenta de temperatura dintre corpurile calde (persoane si animale) si mediul inconjurator. Senzorul din acest detector este un senzor care nu emite niciun fel de energie, de aici si denumirea de "pasiv".

Detector cu microunde - Un detector cu microunde (microwave detector) functioneaza ca un radar auto. Radiatie este emisa din detector, radiatie ce se reflecta din orice corp care se apropie sau se indeparteaza de senzor.

Detector in tehnologie dubla: PIR + MW - Un detector cu tehnologie dubla foloseste ambele metode de detectie descrise mai sus, pentru o raportare mai exacta si cu alarme false cat mai putine.

Detectoarele de miscare pot fi detectoare de interior sau detectoare de exterior

Un detector de miscare de interior poate fi montat doar in medii ferite de umezeala si vant (de evitat instalarea acestor echipamente in toalete sau incaperi cu multa umezeala).

Este foarte important sa stiti ca senzorul de miscare PIR este foarte sensibil la curenti de aer, deci se recomanda sa nu uitati geamuri deschise in incaperile unde aveti astfel de senzori.

Acesti senzori au o deschidere de peste 90 grade si sunt eficienti pe distante de pana la 10 metri. Asta inseamna ca puteti acoperi eficient o incapere de 10 metri / 10 metri cu un singur detector de miscare instalat in coltul incaperii.

Ca pozitie de instalare, se recomanda ca detectoarele de miscare de interior sa fie montate in colturile incaperilor, la o inaltime de aprox 3 metri, de unde pot oferi acoperirea optima a intregului spatiu pe care il monitorizeaza.

Un detector de miscare de exterior poate fi montat la exterior, in frig si umezeala. Aceste echipamente folosesc simultan senzori de miscare de mai multe tehnologii pentru a oferi o detectie cat mai exacta si lipsita de erori.

Se recomanda instalarea la inaltimi intre 2.5 - 3 metri si acoperirea de distante mici (maxim 5 metri). Este recomandat sa incercati sa acoperiti doar caile de acces in spatiul protejat (usi si ferestre).

Instalati si configurati corect, acesti senzori ofera o protectie extraordinara datorita faptului ca detectia intrusilor se face pana ca acestia sa patrunda in interiorul locatiei.

Detectoarele de miscare sunt printre cele mai importante componente ale unui sistem de alarma. Aceste echipamente intra in contact primele cu posibilii intrusi, deci alegerea corecta a detectoarele este cruciala. Cu cat este detectorul mai eficient, cu atat va depista mai repede orice miscare si va transmiste mult mai repede semnalul de alarma.

senzor_miscare_interior_colt

detector miscare DSC interior, montat in coltul incaperii, orientat spre geamuri

senzor_miscare_interior_tavan

detector miscare montat in tavan fals

Copyright © 2019 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.