Close
Meniu

Contacte magnetice

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Contact magnetic wireless in miniatura Paradox DCT2 alb

Contact magnetic wireless in miniatura de la Paradox. Ideal pentru asigurarea geamurilor si usilor impotriva fortarilor din exterior. Dimensiuni reduse si discrete.
193,00 lei

Contact magnetic wireless Paradox DCTXP2 alb

Contact magnetic wireless de la Paradox. Ideal pentru asigurarea geamurilor si usilor impotriva fortarilor din exterior.
200,00 lei

Contact magnetic wireless Paradox DCTXP2 maro

Contact magnetic wireless de la Paradox. Ideal pentru asigurarea geamurilor si usilor impotriva fortarilor din exterior.
210,00 lei

Contactul magnetic este un dispozitiv simplu, dar foarte eficient, folosit pentru a detecta tentativele de fortare si bruscare ale usilor si geamurilor.

Principiul de functionare este simplu. Contactul magnetic este alcatuit din 2 piese distincte, piese care se aliniaza pentru a inchide un circuit. Prima piesa se monteaza pe partea fixa a geamului sau usii (pe cadrul geamului, pe tocul usii, etc), iar a doua piesa se monteaza pe partea mobila. Cand cele 2 piese sunt aliniate, circuitul este inchis si centrala de alarma considera ca totul este in regula. Daca sistemul este armat si se produce o deplasare a piesei mobile fata de piesa fixa, atunci centrala de alarma considera ca s-a produs o spargere si declanseaza alarma.

Atentie! Daca in locatie aveti geamuri oscilobatante este recomandata instalarea contactelor magnetice pe partea de jos a geamurilor, cat mai aproape de glafuri, pentru ca sistemul sa poata fi armat si atunci cand geamurile sunt lasate in pozitia semi-deschisa.

Toate contactele magnetice se monteaza pe partea interioara a geamurilor sau usilor.

Contactele magnetice pot fi contacte pe fir sau contacte wireless.

Un contact magnetic pe fir se foloseste de o legatura directa, prin cablu de alarma, cu centrala de alarma.

Un contact magneti wireless foloseste baterii normale pentru a transmite un semnal radio de alarma in cazul in care se produce un eveniment.

Avantajul principal al unui contact magnetic este pretul foarte scazut si capacitatea de a detecta o tentativa de efractie din timp, pana ca infractorul sa patrunda in locatie. Acest avantaj este unul major, avand in vedere timpul foarte scurt de care infractorii au nevoie pentru a sustrage valori.

Dezavantajul unui contact magnetic este ca poate fi evitat complet prin spargerea geamului. In acest caz, foarte utile sunt detectoarele de geam spart.

In imaginile de mai jos puteti observa modul corect de a instala un contact magnetic.

      contact_magnetic_usacontact_magnetic_geam

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.