Close
Meniu

Centrale alarma

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Centrala alarma Paradox SP4000, 4 zone, cu cutie si transformator

Centrala Paradox pe fir, 4 zone, extensibila la 32 zone, 2 Partitii.
284,00 lei
(1)

Centrala alarma Paradox SP5500, 5 zone, cu cutie si transformator

Centrala Paradox pe fir, cu 5 zone, extensibila pana la 10 zone, 2 partitii.
289,00 lei

Centrala alarma DSC PC585, 4 zone, cutie metalica, tastatura

4 zone pe placă, 1 partitie, 128 evenimente, comunicator digital, 2 iesiri programabile, fără transformator. Tastatura inclusa.
347,00 lei

Centrala alarma DSC PC1616, 6 zone, cutie metalica, tastatura

6 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. Puteti extinde la 16 zone cu modulul PC5108. 12 zone pe fir disponibile prin dublarea zonelor. 2 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
359,00 lei

Centrala alarma Paradox SP6000, 8 zone, cu cutie si transformator

Centrala Paradox pe fir, 8 zone extensibile la 32 de zone. 2 partitii
369,00 lei

Centrala alarma wireless Paradox MG5000, 32 zone radio, cu cutie metalica si transformator

2 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. 32 zone radio disponibile pentru 32 echipamente radio Paradox. Emitator / receptor incorporat. NU necesita alt modul wifi suplimentar. 2 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
381,00 lei
(1)

Centrala alarma DSC PC1832, 8 zone, cutie metalica

8 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. Puteti extinde la 16 zone cu modulul PC5108. 16 zone pe fir disponibile prin dublarea zonelor. 4 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
390,00 lei

Centrala alarma DSC PC1864, 8 zone, cutie metalica

8 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. Puteti extinde la 64 zone cu 7 module PC5108. 16 zone pe fir disponibile prin dublarea zonelor. 8 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
416,00 lei
(1)

Centrala alarma wireless Paradox MG5050, 32 zone radio, cu cutie metalica si transformator

5 zone pe fir disponibile pe placa. Puteti inseria mai multi senzori pe aceeasi zona. 32 zone radio disponibile pentru 32 echipamente radio Paradox. Emitator / receptor incorporat. NU necesita alt modul wifi suplimentar. 2 partitii disponibile. Partitiile pot fi armate si dezarmate individual, separat una fata de cealalta.
452,00 lei
(1)

Centrala alarma Paradox SP7000, 16 zone, cu cutie si transformator

Centrala Paradox pe fir, 16 zone extensibila la 32 de zone, 2 partitii
456,00 lei
(2)
Centrala de alarma este echipamentul de baza al oricarui sistem de alarma serios.

Centrala este echipamentul la care se conecteaza, pe fir sau wireless, toate echipamentele auxiliare ale sistemului de alarma: detectoare de miscare, tastaturi, sirene, module suplimentare, etc

Centrala este o placa electronica care gestioneaza toate dispozitive care compun sistemul. Primeste semnale de la senzori, trimite semnale catre sirena si catre modulul de avertizare prin SMS, proceseaza intrarile de la tastatura, etc. Este creierul intregului sistem de alarma. Din acest motiv este foarte important ca centrala de alarma sa fie aleasa corect, cu dimensiunea si functiile corespunzatoare locatiei pe care trebuie sa o protejeze.

Centrala sta in interiorul unei cutii metalice cu rol de protectie, cutie care de obicei este montata intr-un loc ferit, aproape de o sursa stabila de curent 220V. In general, cutia metalica si centrala de alarma se monteaza in apropierea tabloului electric, de unde poate fi obtinuta tensiune 220V de pe o siguranta dedicata.

O centrala de alarma poate fi o centrala pe cablu, sau o centrala wireless. O centrala pe cablu foloseste legaturi de cablu pentru conectarea la senzori, tastatura, sirena, etc. O centrala wireless comunica cu toate dispozitivele enumerate mai sus prin unde radio, fara cabluri.

Exista module auxiliare care pot atasa unei centrale wireless legaturi pe fir, sau unei centrale pe fir legaturi wireless, insa recomandat este sa alegeti direct centrala potrivita tipului de senzori pe care ii veti utiliza.

In cutia centralei se monteaza un transformator si un acumulator de 12V. Transformatorul se ocupa cu transformarea tensiunii de 220V curent alternativ de la reteaua electrica in tensiune continua pentru alimentarea centralei. Acumulatorul furnizeaza centralei, si intregului sistem de alarma, energia electrica necesara in cazul unei pene de curent. In acest fel, in cazul unei pene de curent, sistemul antiefractie functioneaza, iar locatia este protejata pana la 72 ore. Timp suficient ca defectiunea de la retea sa fie remediata.

La o centrala putem conecta: detectoare de miscare PIR de interior sau de exterior, contacte magnetice, senzori de vibratii, butoane de panica, senzori de geam spart, detectoare wireless radio, detectoare de gaz si inundatie, detectoare de fum si foc, etc.

Tot centrala este cea care trimite semnalul de alarma catre o sirena, catre un modul de comunicare cu un dispecerat, catre telefon mobil al proprietarului.

Clientul interactioneaza cu centrala de alarma folosind o tastatura sau o telecomanda. Tastatura este un echipament conectat direct la centrala de alarma, cu scopul de a permite utilizatorului sa programeze, sa armeze, sa dezarmeze centrala.

Centrala, in functie de marca si model, ofera mai multe zone si partitii pe care se pot conecta si distribui mai multi senzori.

O zona este o intrare fizica a centralei la care putem conecta mai multi senzori. De regula, conectam la aceeasi zona toti senzorii prezenti intr-o incapere sau intr-un spatiu pe care dorim sa il definim. De exemplu, in cazul unei case, vom defini urmatoarele zone: zona acces principal, zona bucatarie, zona living, zona dormitor, zona acces secundar. Fiecare din aceste zone poate fi protejata de mai multi senzori. Toti acei senzori vor fi conectati in centrala pe zona corespunzatoare. Astfel, in cazul unei alarme detectate, centrala va sti in ce parte a casei (in ce zona) s-a produs efractia.

O partitie este o impartire logica a zonelor unei centrale. O partitie poate fi compusa din oricate zone. De exemplu, sa spunem ca avem o casa cu 2 etaje si dorim sa putem arma parterul si etajul 1 separat. Vom dori ca atunci cand nu suntem acasa sa armam intreg sistemul, cu toate zonele acestuia, dar atunci cand suntem acasa, pe timp de noapte de exemplu, poate vom dori sa armam parterul si sa lasam dezarmat etajul 1 pentru a ne putea deplasa prin incaperi. Aici intervin partitiile. Vom defini Partitia 1 ca fiind formata din zonele care se afla la parter si Partitia 2 ca fiind formata din zonele care se afla la etaje. Sistemul de alarma ne ofera control individual pe fiecare partitie, deci vom putea arma si dezarma cele doua partitii independent una fata de cealalta.

Alegerea centralei de alarma potrivite se face in functie de parametrii locatiei pe care dorim sa o protejam: numar de zone, numar de partitii, cu suport wireless sau nu, etc. Este important sa alegem centrala potrivita locatiei pe care dorim sa o asiguram. O centrala prea mica nu ne va oferi control, iar o centrala prea mare va fi doar o risipa de bani.

Copyright © 2020 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.