Close
Categorii
Meniu

Camere AHD

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Camera Dome Exterior 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, 2MP, 1080p, carcasa metalica, IR 20m, Hikvision TurboHD DS-2CE56D0T-IRMF

Camera dome antivandal cu 4 moduri de functionare. TVI, CVI, AHD, CVBS. Tehnologie Turbo HD Hikvision de exterior / interior, rezolutie 2 MP, 1920x1080 pixeli la 25fps, functie Day&Night cu optimizare IR cut, DNR, smartIR, obiectiv fix de 2.8 mm deschidere de 103 grade.
94,00 lei

Camera Dome 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, 2 Megapixel, 1080p, IR 20m, Hikvision TurboHD DS-2CE56D0T-IRPF

Camera dome de interior cu 4 moduri de functionare: TVI, CVI, AHD, CVBS. Dome plastic pentru uz de interior. FullHD 1080P cu rezolutie 1920x1080 pixeli 25 fps. Iluminator IR automat 20 metri cu optimizare IRCut Day&Night, obiectiv fix 2.8 mm cu deschidere de 103 grade sau obiectiv fix de 3.6mm cu 80 grade deschidere.
100,00 lei

Camera Exterior 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, 2 Megapixel, 1080p, IR 20m, Hikvision TurboHD DS-2CE16D0T-IRPF

Camera bullet Turbo HD Hikvision de exterior / interior cu patru moduri de functionare TVI CVI, AHD, CVBS. Rezolutie 2 MP, 1920x1080 pixeli la 25fps, functie Day&Night, optimizare IR cut, smartIR, obiectiv deschidere larga de 2.8 mm cu deschidere 100 grade, iluminator IR 24 LED-uri automat eficient pana la 20 metri.
112,00 lei

Camera Supraveghere Exterior, AHD CVI TVI CVBS - Sony 2 Megapixel 1080p , IR 30m, Envio ENV-ZEM30-200S

Camera de exterior cu mod multiplu de functionare, 4 in 1: AHD / TVI / CVI / CVBS. Standard de protectie IP66, culoare alb. Temperatura de functionare intre -20 si +50 grade Celsius. Senzor imagine 1/2.9" Sony CMOS 323, 1080P. Rezolutie 2.4 megapixel, 1920x1080p @ 25fps in mod AHD/CVI/TVI si 2400 TVL, 960x576 @ 25 fps in mod analog.
119,00 lei

Camera dome de exterior STARLIGHT, 4 in 1 TVI CVI AHD CVBS, 1080p, IR 20m, Hikvision DS-2CE56D8T-ITMF

Camera dome Ultra Low Light. Tehnologie 4 in 1, compatibil cu orice DVR TVI AHD CVBS CVI. Rezolutie FullHD 1080P, 1920x1080 pixeli la 25 fps. Iluminator IR automat 20 metri cu optimizare IRCut Day&Night, obiectiv fix 2.8mm 100 grade deschidere, utlizare interior/exterior grad de protectie la intemperii IP67.
141,00 lei


Despre Camerele de Supraveghere AHD

Sistemele de supraveghere video analog HD (camere de supraveghere si DVR-uri) sunt sisteme de supraveghere video in format analogic, dar cu rezolutie HD. La montajul acestor sisteme se foloseste cablu coaxial pentru a transmite imagini HD de la camerele de supraveghere la DVR. In acest moment, toate standardele suporta rezolutii HD de 720p si 1080p. Aceste echipamente sunt mult mai usor de instalat si configurat decat echipamentele de supraveghere IP.

Camerele de supraveghere de tip AHD, HDTVI, HDCVI, HDSDI ofera multiple avantaje consistente in fata clasicelor camere analogice sau in fata camerelor IP.

HDSDI si HDCVI, dezvoltate de catre Dahua, reprezinta tehnologiile deschizatoare de drum. Imediat dupa, Hikvision si alti producatori de camere au scos pe piata standardul HDTVI. Tehnologia HDTVI se bazează pe folosirea de cablu coaxial traditional pentru semnalul video și transmiterea datelor. Aceasta tehnologie suporta nu numai transmisia de rezolutii de 720P / 1080P pe cablul video, dar suporta inclusiv transmisia de semnal audio si semnal de date pe distante de pana la 500 de metri.

Pana in acest moment nu s-a stabilit un castigator clar pe piata tehnologiilor analog HD, dar este cert ca anumite variante au sanse mult mai bune de castig deoarece ofera avantaje ce se traduc in beneficii serioase pentru utilizatorul final.

Recomandari Camere AHD si HDTVI

Rezolutie si calitate imagine

La acest capitol, castigatorii detasati sunt HDSDI si HDTVI. Camerele de acest tip au imagini mai clare, mai curate si culori mai realiste, mai vii.

Distanta transmisie semnal video

Castigator aici este HDTVI. Ofera cea mai mare distanta de transmisie de semnal video fara pierderi, atat pe cablu coaxial cat si pe cablu UTP / FTP (pana la 500 metri).

Compatibilitatea cu alte tipuri de camere si flexibilitatea setarilor

Castigator detasat este HDTVI. HDTVI permite utilizatorului sa conecteze orice camera analog clasic sau camera HDTVI, pe orice canal al DVR-ului, si este unicul format HD analog ce permite si compatibilitatea cu camere IP. Alte formate analog HD sunt limitate atat la capitolul compatibilitate cu alte camere, cat si in configurarea canalelor.

Cel mai bun pret

Castigatorul este AHD. Camerele si DVR-urile HDTVI, HDCVI si AHD sunt disponibile la preturi asemanatoare, insa avantajul cel mai mare financiar il veti obtine folosind AHD. HDSDI este considerat un format mai scump, cu limitari de compatibilitate ce ii reduc substantial valoarea.

Recomandarea noastra pentru o solutie analog HD optima este fie standardul HD-TVI (pret bun, calitate ridicata), fie standardul AHD (pret foarte bun, calitate medie).

Exemple imagini AHD (720p)

Camera exterior AHD Envio 1.3 megapixel,  720p , zi
Camera exterior AHD Envio 1.3 megapixel, 720p, IR noapte

Exemple imagini AHD (1080p)

Camera exterior AHD Envio 2 megapixel,  1080p , ziua
Camera exterior AHD Envio 2 megapixel,  1080p , noaptea

Exemple imagini HDTVI (1080p)

Camera analog HD-TVI turboHD Hikvision exterior, 1080p, zi
Camera analog HD-TVI turboHD Hikvision exterior, 1080p, noapte

Exemple imagini HDTVI (720p)

Camera dome HikVision HD 720p, TurboHD, day&night, mod zi
Camera dome HikVision HD 720p, TurboHD, day&night, mod IR

Pe scurt, tehnologia de supraveghere video HDCVI are la baza camere de supraveghere ce reusesc transmiterea unui semnal video de calitate HD si FULL HD catre un DVR special HDCVI, folosind cablu coaxial obisnuit, la distante de pana la 500 metri.

Cateva detalii tehnice:

Camerele HDCVI folosesc modularea semnalului analog si senzori de imagine CMOS de ultima generatie (“progressive scan CMOS”) pentru a oferi rezolutii inalte de 1280x720 (HD) si 1920x1080 (FULL HD): 1280H @ 25fps, 1280H @ 30fps, 1280H @ 50fps, 1280H @ 60fps, 1920H @ 25fps, 1920H@30fps.

Tehnologia HDCVI obtine transmisie video fara intarzieri, fara compresie, fara pierderi, intre camera HDCVI si DVR-ul HDCVI existand o conexiune BNC normala si cablu coaxial video obisnuit.

In plus, HDCVI ofera posibilitatea transmiterii semnalului video, audio si de control, pe distante de pana la 500 metri.

HDCVI vs HD-SDI si HDCVI vs camere IP

HDCVI vs HD-SDI

Intr-o comparatie HDCVI contra HD-SDI, HDCVI ofera avantaje in ceea ce priveste transmisia semnalului de inalta fidelitate pe cablul coaxial.

In primul rand, atat HDCVI cat si HD-SDI pot transmite semnal video de 720p si 1080p , dar HDCVI suporta o distanta de transmisie mult mai mare.

HD-SDI are nevoie de cablu coaxial de calitate ridicata pentru transmisie, distanta maxima fiind de 100 metri. HDCVI foloseste cablu coaxial video normal de 75 ohm impedanta si transmite pana la 500 metri, fara interferente, iar in cazul unui cablu coaxial superior, distanta de transmisie si calitatea imaginilor cresc.

In al doilea rand, HD-SDI este vulnerabil la interferente, in special daca echipamentele functioneaza intr-un mediu cu densitate mare de unde radio (telefonie mobila, retele wi-fi, etc), unde ce provoaca denaturarea semnalului video. HDCVI foloseste modulatia in frecventa joasa, tehnologie ce evita interferentele radio, chiar si intr-un mediu dens in astfel de unde.

In al treilea rand, HD-SDI necesita instalare stricta, cablaj profesional, cablu de calitate superioara. In contrast, HDCVI a mostenit modalitatea de instalare clasica analog, ceea ce inseamna ca daca stiti sa instalati camere analog obisnuite veti stii imediat ce aveti de facut cu camerele HDCVI.

HDCVI vs IP

Comparand tehnologia HDCVI cu deja foarte popularele camere HD IP, observam ca HDCVI are propriile avantaje.

In primul rand, HDCVI ofera transmisie punct la punct, ceea ce asigura stabilitatea si siguranta transmisiei. Camerele IP folosesc transmisie prin tehnologie Ethernet, ceea ce inseamna ca datele trec prin switch-uri, routere, etc, existand deci un risc mai mare de pierdere de date.

Pentru a putea fi integrate intr-un mediu de retea si pentru a oferi imagini video fluente, in mod normal camerele IP folosesc sistemul de tip “buffer” (tampon), ceea ce inseamna ca obtinem efectul nedorit de “lag” ( intarziere ) video. Chiar si sub conditii ideale de retea intarzierea tot nu poate fi coborata mult sub pragul de 300ms. Tehnologia HDCVI suporta tramsisie punct la punct, fara intarzieri, semnalul video venind de la camera fara compresie video.

In al doilea rand, folosind HDCVI, sistemele video mai vechi ce folosesc cablu coaxial pot fi foarte usor modernizate si aduse la un nivel HD sau FULL HD, prin inlocuirea doar a camerelor si a DVR-ului cu modele HDCVI. HDCVI a mostenit standardul de transmisie analog, instalatorii si utilizatorii de astfel de sisteme neavand nevoie sa asimileze cunostinte noi pentru a face uz de aceste aparaturi. Pentru sistemele IP este necesar cablu special ethernet (cat 5, cat5e, cat6), ceea ce ar face modernizarea mai dificila si mai costisitoare.

In ultimul rand, HDCVI foloseste acelasi standard ca si sistemele traditionale CCTV, camerele si DVR-ul fiind de tip “plug-and-play”. Din acest aspect, comparand HDCVI cu aparatura IP, observam ca sistemele IP necesita setari avansate ai parametrilor fiecarui echipament, iar desi camerele IP vin acum cu standardul ONVIF, probleme de compatibilitate apar inca foarte frecvent intre producatori diferiti.

Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.