Close
Meniu

Butoane si pedale panica

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Buton panica din plastic fara retinere PB-76

Buton panica contact NC/NO fara retinere, culoare alb.
9,00 lei

Buton Panica din plastic cu retinere PB-54

Buton panica din plastic, cu memorie mecanica - Se actioneaza manual in situatii de urgenta (jaf, talharie, amenintari, etc).
19,00 lei

Buton panica din metal cu retinere SECOLARM SS077Q

Buton de panica metalic cu retinere. Se actioneaza manual in situatii de urgenta (jaf, talharie, etc). Se instaleaza in locatii unde angajatii pot semnala firma de paza in cazul unor probleme. Se gasesc uzual in sali de joc, spatii comerciale, etc.
48,00 lei

Pedala panica metalica EFB-02

Pedala de panica NO/NC.
49,00 lei

Kit buton panica wireless Teletek MDU-2

Set modul radio de panica Teletek MDU-2, doua canale, cod fix, include 2 telecomenzi.
186,00 lei
(2)

Butonul de panica si pedala de panica sunt dispozitive conectate la un sistem de alarma cu scopul de a fi apasate in cazul unei situatii de urgenta pentru a declansa alarma (silentioasa sau sonora).

Butoanele si pedalele de panica sunt obligatorii in locatii precum banci, case de amanet, case de schimb valutar, dar sunt utile (chiar recomandate) si in magazine, baruri, restaurante, ateliere auto, etc. Orice locatie care are contact direct cu publicul si care poate fi amenintata de talhari sau scandalagii va beneficia enorm de pe urma unui buton de panica.

Un buton de panica se instaleaza, de obicei, in spatele casei de marcat, sub receptie, in puncte unde numai personalul autorizat il poate folosi. Activarea butonului de panica se face folosind mana. O pedala de panica se instaleaza, de obicei, pe podeaua de sub biroul receptie, pe podeaua de sub biroul casierie, si este activat de catre personalul autorizat folosind talpa piciorului. Atentie la alarmele false rezultate din apasarea involuntara a pedalei.

Un buton de panica declanseaza, cel mai des, o alarma care se numeste alarma silentioasa. Ca sa intelegeti mai bine iata un exemplu. In cazul in care cineva incearca sa jefuiasca un magazin, vanzatorul poate apasa discret butonul de panica pentru a declansa alarma, insa fara a porni si sirena. Acest concept se numeste "stare de panica". Firma de paza va primi semnalul de urgenta si interventia va fi trimisa pentru a surprinde raufacatorii in fapt.

Butoanele de panica pot fi butoane cu sau fara retinere. Un buton cu retinere va necesita o cheita de resetare in cazul in care este apasat.

Butoanele de panica pot fi butone pe fir sau butoane wireless.

Butonul de panica pe fir se conecteaza prin cablu de alarma direct la centrala de alarma a locatiei si, in cazul in care este apasat, va transmite semnalul de urgenta catre centrala, prin intermediul acelui cablu.

Un buton de panica wireless este asemanator cu o telecomanda si foloseste baterii pentru a putea transmite semnalul de urgenta catre centrala de alarma folosind unde radio.

Butoanele de panica wireless nu foloseste niciun fel de cablu si transmite semnalul de panica, catre centrala de alarma, prin unde radio. Sunt recomandate in locatii de dimensiuni mari, unde personalul este mereu in miscare. In cazul oricarui incident nedorit, prin apasarea butonului de panica wireless, alarma va fi declansata de la distante de pana la 100 metri.


Copyright © 2024 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.