Close
Categorii
Meniu

Accesorii camere analog

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina
18%

Pachet accesorii sisteme supraveghere 3 - 6 camere cu sursa, cablu, conectori alimentare si BNC

Pachet de accesorii pentru sisteme cu 3, 4 , 5, 6 camere. Pachetul contine o rola cablu coaxial 100m cu alimentare, sursa alimentare 5A - 12V, 12 conectori video BNC, 6 conectori alimentare cu rigleta.
179,00 lei
23%

Pachet accesorii sisteme supraveghere 6 - 10 camere cu sursa, cablu, conectori alimentare si BNC

Pachet de accesorii pentru sisteme cu 6, 7 , 8, 9, 10, 11 camere. Pachetul contine 2 role cablu coaxial 100m cu alimentare, sursa alimentare 10A - 12V, 20 conectori video BNC, 10 conectori alimentare cu rigleta.
320,00 lei
Accesorii pentru un sistem de supraveghere analogic:

- Cablu coaxial pentru legaturile video dintre camere si DVR.

- Conectori BNC pentru a mufa cablul coaxial ce leaga camerele analogice cu DVR-ul.

- Cablu UTP sau FTP. Daca nu doriti sa folositi cablu coaxial pentru conectarea camerelor analogice la DVR puteti folosi cablu de retea (UTP sau FTP). Daca folositi cablu de retea insa, va trebui sa folositi adaptori video-balun in loc de conectori BNC.

- Adaptori video balun. Daca ati folosit cablu UTP sau FTP pentru legaturile dintre camere si DVR, va trebui neaparat sa folositi adaptori video balun in loc de conectori BNC. Sunt necesari 2 video baluni pentru fiecare camera, 1 video balun la camera si 1 video balun la DVR.

- Hard Disk ce se va monta in DVR pentru stocarea inregistrarilor.

- Cablu de alimentare pentru alimentarea camerelor de supraveghere cu tensiune 12V.

- Conectori de alimentare. Conectori folositi impreuna cu cablul de alimentare pentru alimentarea camerelor de supraveghere cu tensiune 12V.

- Distribuitor de alimentare cu mai multe iesiri pentru alimentarea mai multor camere de la acelasi alimentator.

- Microfon cu preamplificare. Daca DVR-ul dumneavoastra are intrari audio, puteti conecta microfoane pentru inregistrare audio.

- Doze aparente pentru protectia conectorilor camerelor montate la exterior. Dozele vor proteja de umezeala conexiunile de date si alimentare ale camerelor

- Sursa de alimentare pentru camere. Sursa de alimentare poate fi o placa montata intr-o cutie metalica sau poate fi un alimentator de 12V.

Copyright © 2020 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.