Close
Categorii
Meniu
Sisteme Supraveghere pentru parcari si scari de bloc
Crezi că ești sigur în scara ta de bloc? Sau că mașina parcată în fața geamului nu poate păți nimic? Nu este de-ajuns să crezi. Trebuie să fii sigur! Cu un sistem de supraveghere, care să înregistreze fiecare pas al persoanelor străine.

Camerele de supraveghere pot fi montate la orice etaj, iar costurile pot fi împărțite între vecini.

Fiecare dintre ei va primi un user și o parola cu care vor avea acces la camerele live, dar și la înregistrări.

Le poți urmări și tu, de la birou, direct pe laptop. De fapt, le poți vedea de oriunde, cu telefonul mobil. Chiar și de pe plajă, când ești în concediu. Ziua și, mai ales, noaptea, camerele de supraveghere fiind dotate cu infra-rosu și sistem de detectare a mișcării. Înregistrarea nu se oprește nicio secundă, timp de 30 de zile.

Nimeni nu se va putea atinge de ușa ta, fără ca tu să îl vezi prin lentilele camerelor care formează sistemul de supraveghere. Daca preferi ca monitorizarea să fie făcută de un specialist, iți punem la dispoziție un dispecerat autorizat.

În fața fiecărei intrări în scară, vom monta un mesaj clar - "Locație monitorizată video permanent". Din experiență, impactul va fi atât de mare încât nimeni nu se va atinge nici măcar de cutia ta poștală. Simpla prezență a camerelor descurajează furturile.

Studiază-ne cu atenție oferta. Cu siguranță vei găsi pachete avantajoase pentru camere de supraveghere pentru exterior și interior.

Când ai hotărât care este sistemul care ți se potrivește, ți-l montăm cu responsabilitate. O garanteaza faptul ca suntem o firmă licențiată. Este mai mult decât important, pentru că numai așa imaginile surprinse de camerele de supraveghere vor putea fi folosite, drept probă, în instanță.
Copyright © 2023 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.