Close
Categorii
Meniu
Sisteme Supraveghere pentru birouri si spatii comerciale
Îți croim un sistem de supraveghere pe măsura nevoilor și în funcție de profilul afacerii tale. Am făcut-o deja pentru alți clienți, iar zeci de patroni sunt acum foarte mulțumiti de rezultate.

Camerele noastre de supraveghere au împânzit puncte de lucru cu fier vechi, centre de depozitare, stații de betoane sau cariere de piatră.

Am instalat camere în porturi, garaje și ateliere auto, dar și în stații de combustibil. De fapt, hoții se plimbă oriunde sunt bani. Și banii se învârt în orice spațiu comercial.

Câteodată, însă, amenințarea vine chiar de la angajați. Sub atenta supraveghere a camerelor video, aceștia vor munci cu siguranță mai eficient. Tu, șeful lor, îi vei putea urmări de la distanță, cu același telefon mobil cu care îți închei afacerile importante.

Sprijinim și firmele în creștere, care au înțeles nevoia de supraveghere la locul de muncă. Le oferim varianta de a achita sistemul în rate. Dacă în locațiile unde se cer camere nu există conexiune la internet, ne angajăm să rezolvăm acest inconvenient.
Copyright © 2023 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.