Close
Categorii
Meniu

Kituri Supraveghere

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Kit IP supraveghere cu 1 camera IP HD, 1.3MP, HDD 1TB

Pachet complet de supraveghere cu 1 camera IP HD. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida pentru 8 canale cu suport camere IP si analogice, 1 camera IP 1.3MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
674,00 lei
(1)
17%

Kit Supraveghere IP complet cu 1 Camera FullHD 2 Megapixel, NVR, HDD 1TB, Switch, Accesorii

Sistem complet IP Bentech 2 Megapixel. Pachetul este complet: NVR, camere IP 2MP, sursa alimentare camere, switch, HDD, conectori. Suport tehnic si manuale incluse.
698,00 lei
30%

Kit supraveghere WIRELESS, AUDIO pentru bona / copil / birou cu 1 camera wifi interior 2MP 1080p Microfon , HDD 1TB , NVR , accesorii - configurare inclusa

Kit complet supraveghere wireless HIKVISION pentru bone , birouri , copii , cu 1 camera IP wifi de calitate FULL HD - 2 Megapixel , Audio bidirectional , IR 20 metri , senzor imagine performant , detectie miscare. Pachetul include si NVR 4 canale Hikvision , Hard Disk 1TB dedicat supraveghere video , accesorii alimentare , manual , configurare remote si suport tehnic de la un tehnician.
871,00 lei
12%

Kit IP supraveghere cu 2 camere IP HD, 1.3MP, HDD 1TB

Pachet complet de supraveghere cu 2 camere IP HD. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida pentru 8 canale cu suport camere IP si analogice, 2 camere IP 1.3MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
877,00 lei
(1)
19%

Kit Supraveghere IP complet cu 2 Camere FullHD 2 Megapixel, NVR, HDD 1TB, Switch, Accesorii

Sistem complet IP Bentech 2 Megapixel. Pachetul este complet: NVR, camere IP 2MP, sursa alimentare camere, switch, HDD, conectori. Suport tehnic si manuale incluse.
898,00 lei
8%

Kit Complet PoE cu 1 Camera IP Hikvision 2 Megapixel

Sistem complet IP Hikvision cu PoE. Alimentati camerele de supraveghere direct din NVR, usor si elegant. Calitate Full HD, 2 Megapixel.
910,00 lei
30%

Sistem supraveghere wireless complet cu 1 camera wifi exterior 2MP 1080p , HDD 1TB , NVR , accesorii - configurare inclusa

Kit complet supraveghere wireless HIKVISION cu 1 camera IP wifi de calitate FULL HD - 2 Megapixel , IR 20 metri , senzor imagine performant , detectie miscare. Pachetul include si NVR 4 canale Hikvision , Hard Disk 1TB dedicat supraveghere video , accesorii alimentare , manual , configurare remote si suport tehnic de la un tehnician.
954,00 lei
10%

Kit IP supraveghere cu 3 camere IP HD, 1.3MP, HDD 1TB

Pachet complet de supraveghere cu 3 camere IP HD. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida pentru 8 canale cu suport camere IP si analogice, 3 camere IP 1.3MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
1.059,00 lei
(1)
22%

Kit Supraveghere IP complet cu 3 Camere FullHD 2 Megapixel, NVR, HDD 1TB, Switch, Accesorii

Sistem complet IP Bentech 2 Megapixel. Pachetul este complet: NVR, camere IP 2MP, sursa alimentare camere, switch, HDD, conectori. Suport tehnic si manuale incluse.
1.079,00 lei
31%

Kit supraveghere WIRELESS, AUDIO pentru bona / copil / birou cu 2 camere wifi interior 2MP 1080p Microfon , HDD 1TB , NVR , accesorii - configurare inclusa

Kit complet supraveghere wireless HIKVISION pentru bone , birouri , copii , cu 2 camere IP wifi de calitate FULL HD - 2 Megapixel , Audio bidirectional , IR 20 metri , senzor imagine performant , detectie miscare. Pachetul include si NVR 4 canale Hikvision , Hard Disk 1TB dedicat supraveghere video , accesorii alimentare , manual , configurare remote si suport tehnic de la un tehnician.
1.147,00 lei
(1)
9%

Kit Complet PoE cu 2 Camere IP Hikvision 2 Megapixel

Sistem complet IP Hikvision cu PoE. Alimentati camerele de supraveghere direct din NVR, usor si elegant. Calitate Full HD, 2 Megapixel.
1.172,00 lei
7%

Kit Complet IP PoE - 1 Camera IP Hikvision 4 Megapixel, NVR 4 canale PoE si HDD 2TB

Sistem complet IP Hikvision cu PoE. Alimentati camerele de supraveghere direct din NVR, usor si elegant. Calitate premium 4 megapixel si HDD 2TB.
1.203,00 lei
7%

Kit IP supraveghere cu 4 camere IP HD, 1.3MP, HDD 1TB

Pachet complet de supraveghere cu 4 camere IP HD. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida pentru 8 canale cu suport camere IP si analogice, 4 camere IP 1.3MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
1.240,00 lei
(4)
25%

Kit Supraveghere IP complet cu 4 Camere FullHD 2 Megapixel, NVR, HDD 1TB, Switch, Accesorii

Sistem complet IP Bentech 2 Megapixel. Pachetul este complet: NVR, camere IP 2MP, sursa alimentare camere, switch, HDD, conectori. Suport tehnic si manuale incluse.
1.261,00 lei
30%

Sistem supraveghere wireless complet cu 2 camere wifi exterior 2MP 1080p , HDD 1TB , NVR , accesorii - configurare inclusa

Kit complet supraveghere wireless HIKVISION cu 2 camere IP wifi de calitate FULL HD - 2 Megapixel , IR 20 metri , senzor imagine performant , detectie miscare. Pachetul include si NVR 4 canale Hikvision , Hard Disk 1TB dedicat supraveghere video , accesorii alimentare , manual , configurare remote si suport tehnic de la un tehnician.
1.312,00 lei
(1)
35%

Kit supraveghere WIRELESS, AUDIO pentru bona / copil / birou cu 3 camere wifi interior 2MP 1080p Microfon , HDD 1TB , NVR , accesorii - configurare inclusa

Kit complet supraveghere wireless HIKVISION pentru bone , birouri , copii , cu 3 camere IP wifi de calitate FULL HD - 2 Megapixel , Audio bidirectional , IR 20 metri , senzor imagine performant , detectie miscare. Pachetul include si NVR 4 canale Hikvision , Hard Disk 1TB dedicat supraveghere video , accesorii alimentare , manual , configurare remote si suport tehnic de la un tehnician.
1.422,00 lei
1 2 3 Urmatoarea

Pentru cei ce doresc o solutie de supraveghere video testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, oferim o gama variata de kit-uri complete.

Pentru a acoperi cat mai bine nevoile si bugetul clientului pachetele din lista sunt impartita pe mai multe niveluri de calitate, tehnologii si preturi. Folosind meniul vertical de selectie din partea stanga a paginii puteti filtra kit-urile dupa: numar camere, rezolutie imagine, tehnologie (IP sau analog), distanta recunoastere faciala, producator.

Avantajele principale ale kiturilor de supraveghere:

1. Discount de pachet complet. Fiecare pachet are un pret mai bun decat achizitia individuala a echipamentelor din pachet.

2. Pachet complet, cu toate componentele. Cu kit-urile noastre de supraveghere nu trebuie sa va mai intrebati "ce mai am de cumparat?".

3. Suport tehnic complet pentru instalare si configurare. Cu fiecare pachet primiti: manual detaliat de instalare, tutoriale pentru configurare si suport tehnic prin telefon si Teamviewer de la un specialist.

4. Sisteme testate si verificate. Fiecare kit pe care il comercializam este folosit si de tehnicienii nostri in proiecte proprii, fiecare componenta este verificata si compatibila cu restul componentelor.

5. Personalizare completa. Fiecare kit este total personalizabil si poate fi modificat dupa nevoia clientului. Pot fi inlocuite camerele cu alte modele, se poate inlocui Hard Disk-ul cu unul mai mare sau se poate renunta cu totul la el, DVR cu mai multe canale, etc, totul pentru a se alcatui sistemului perfect pentru dumneavoastra.

Tipuri de Kit-uri, in ordine crescatoare a calitatii:


Kituri de supraveghere Buget HD 1 megapixel.

O calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Recomandate clientilor care nu au sume mari la dispozitie, dar doresc totusi un produs decent si eficient. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 8 metri. Imaginea pe timp de noapte este buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 10-15 metri. Pentru monitorizarea de exterior este indicat sa aveti si alte surse de lumina ajutatoare in zona unde aveti camerele montate. Aceste kit-uri sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise): case, curti mici, apartamente, ateliere, spatii comerciale, etc.

Kituri de supraveghere Sony AHD 1.3 megapixel.

Calitate medie. Recomandate clientilor ceva mai pretentiosi, ce au o suma mai mare la dispozitie si doresc un produs eficient atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 12 metri. Imaginea pe timp de noapte este buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 20 metri. Recomandate locatiilor unde detaliile sunt mai importante. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 1.3 megapixel si imagini clare atat ziua cat si noaptea.

exemple imagini pachete AHD Envio 1.3 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere IP HD - 1.3 megapixel.

Calitate ridicata a tehnologiei digitale IP, detalii HD cu rezolutii 1280x720. Recomandate clientilor orientati catre partea de retelistica, ce isi doresc un produs de o calitate peste medie. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 15 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 25 metri. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 1.3 megapixel si imagini foarte clare atat ziua cat si noaptea. Recomand clientilor pentru care calitatea conteaza cu adevarat.

exemple imagini pachete IP Envio 1.3 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere HDTVI Hikvision - 1 megapixel.

Produsele de supraveghere Hikvision sunt recunoscute pe piata ca fiind printre cele mai performante, dar la un pret extrem de competitiv. Pentru a putea profita si dumneavoastra de aceste avantaje, am asamblat pachetele complete de supraveghere ce folosesc camere HDTVI Hikvision cu rezolutie HD 1280x720 pixeli. Calitatea imaginilor obtinute recomanda aceste pachete pentru distante de maxim 15 metri. Imaginile pe timp de noapte sunt foarte curate si clare, datorita senzorilor de imagine performanti de la Hikvision. Aceste kituri sunt cu adevarat investitia cu cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

exemple imagini pachete HDTVI Hikvision 1 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere Sony AHD 1080p.

Calitate foarte ridicata, detalii FULL HD cu rezolutii 1920x1080. Recomandate clientilor pretentiosi ce isi doresc un produs cu imagine de top. Acest pachet va ofera un nivel al detaliului cu care puteti recunoaste fete umane pana la distante de 20 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 25 metri. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 2 megapixel si imagini foarte clare atat ziua cat si noaptea. Recomand clientilor pentru care calitatea vine pe primul loc.

exemple imagini pachet Envio AHD 2 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere HDTVI Hikvision - 2 megapixel.

Pachetele cu cel mai bun raport pret/performanta de pe piata. Sunt cele mai utilizate sisteme de supraveghere pe piata din Romania. Ofera specificatii de top, calitate full HD, de la unul din cei mai mari producatori mondiali de echipamente de supraveghere video, Hikvision. Kiturile sunt asamblate cu camere HDTVI de 2 megapixeli si senzori de imagine de ultima generatie. Sunt echipamente ideale pentru orice conditie, zi / noapte, extrem de eficiente pe distante de pana la 18 metri. In plus, brand-ul Hikvision garanteaza constructia si fiabilitatea camerelor si DVR-ului in cele mai dure conditii.

exemple imagini pachet Hikvision HDTVI 2 Megapixel

Kituri de supraveghere IP Bentech Full HD - 2 megapixel.

Daca va doriti calitatea excelenta a tehnologiei IP full HD, dar nu aveti un buget foarte mare, solutia este un kit IP complet de 2 megapixel (rezolutie 1920x1080 pixeli) de la Bentech. Camerele din kit nu se alimenteaza cu tehnologia PoE (pentru a tine costurile cat mai jos), insa gasiti in pachet toate componentele pentru alimentarea camerelor cu 12V. In clipurile video de mai jos gasiti exemple zi / noapte cu camerele din pachet montate de echipa noastra tehnica. In pachet gasiti: camere IP 2 megapixel Full HD, NVR inregistrare, HDD stocare, switch pentru conectare camere, sursa alimentare comuna pentru toate camerele, conectori date si alimentare, manual si suport tehnic.


Kituri de supraveghere IP PoE Hikvision Full HD - 2 megapixel.

Calitatea excelenta a tehnologiei IP de la Hikvision cu rezolutie full HD 1920x1080 pixeli, combinata cu tehnologia PoE de alimentare a camerelor prin cablul de date. Aceste sisteme au o structura foarte simpla, cu putine echipamente, fapt care faciliteaza o instalare usoara. Recomandate clientilor care doresc un sistem cu adevarat performant. Ofera un nivel de calitate cu care puteti recunoaste fete umane si detalii importante pana la distante de 18 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 20 metri. In aceste pachete gasiti camere Full HD 2 megapixel si senzor de imagine excelent pe timp de zi si noapte.

exemple imagini pachet Hikvision IP PoE 2 Megapixel

Kituri de supraveghere TurboHD Hikvision - 5 megapixel.

Solutie de calitate premium bazata pe tehnologie analog. Ceva de neimaginat pana acum cativa ani, iata ca Hikvision ofera supraveghere video de 5 Megapixel pe sisteme clasice cu DVR. Gasim in pachet DVR compatibil cu camere de 5 Megapixel, camere de supraveghere 5 Megapixel cu rezolutie 2592x1944 pixeli si IR eficient pe 30 metri, HDD dedicat pentru supraveghere video de 2TB, si toate accesoriile necesare montajului.

exemple imagini pachet Hikvision HDTVI 5 Megapixel

Copyright © 2018 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.