Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Kituri Supraveghere

Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina
10%

Kit supraveghere video complet cu 1 camera HD, 1200TVL Buget1

Un sistem ideal pentru locatii mici spre medii:locuinte, spatii comerciale, ateliere auto, etc. Se recomanda ca o camera sa monitorizeze o suprafata de maxim 50 mp, in apropierea camerei. IR-ul este eficient pe distante mici.
578,00 lei
(4)
14%

Kit supraveghere video complet 1 camera HD - 720p Hikvision, HDD 1TB, accesorii

Pachet complet de supraveghere cu 1 camera HDTVI Hikvision 720p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale cu suport si pentru o camera IP, 1 camera Hikvision 720p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
599,00 lei
(2)
6%

Kit supraveghere video HD complet cu 1 camera AHD Sony 720p

Pachet complet de supraveghere cu 1 camera analog HD 720p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida 4 canale cu suport camere IP si Analog, 1 camera AHD 720p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
645,00 lei
(1)

Kit IP supraveghere cu 1 camera IP HD, 1.3MP, HDD 1TB

Pachet complet de supraveghere cu 1 camera IP HD. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida pentru 8 canale cu suport camere IP si analogice, 1 camera IP 1.3MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
680,00 lei
(1)
13%

Kit supraveghere video CCTV Hikvision cu HDD 1TB, 1 camera 1080p, accesorii

Pachet complet de supraveghere cu 1 camera HDTVI Hikvision 1080p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale, 1 camera Hikvision 1080p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
681,00 lei
(1)
9%

Kit supraveghere video complet cu 2 camere HD, 1200TVL Buget2

Un sistem ideal pentru locatii mici spre medii:locuinte, spatii comerciale, ateliere auto, etc. Se recomanda ca o camera sa monitorizeze o suprafata de maxim 50 mp, in apropierea camerei. IR-ul este eficient pe distante mici.
693,00 lei
(7)
7%

Kit supraveghere video complet 2 camere HD - 720p Hikvision, HDD 1TB, accesorii

Pachet complet de supraveghere cu 2 camere HDTVI Hikvision 720p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale cu suport si pentru o camera IP, 2 camere Hikvision 720p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
699,00 lei
(1)
4%

Kit supraveghere video Full HD complet cu 1 camera AHD Sony 1080p

Pachet complet de supraveghere cu 1 camera analog HD 1080p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida 4 canale cu suport camere IP si Analog, 1 camera AHD 1080p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
749,00 lei
(2)
10%

Kit supraveghere video complet cu 3 camere HD, 1200TVL Buget3

Un sistem ideal pentru locatii mici spre medii:locuinte, spatii comerciale, ateliere auto, etc. Se recomanda ca o camera sa monitorizeze o suprafata de maxim 50 mp, in apropierea camerei. IR-ul este eficient pe distante mici.
773,00 lei
(4)
13%

Kit supraveghere video complet 3 camere HD - 720p Hikvision, HDD 1TB, accesorii

Pachet complet de supraveghere cu 3 camere HDTVI Hikvision 720p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale cu suport si pentru o camera IP, 3 camere Hikvision 720p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
799,00 lei
(2)
7%

Kit supraveghere video HD complet cu 2 camere AHD Sony 720p

Pachet complet de supraveghere cu 2 camere analog HD 720p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida 4 canale cu suport camere IP si Analog, 2 camere AHD 720p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
805,00 lei
(1)
20%

Kit supraveghere video CCTV Hikvision cu HDD 1TB, 2 camere 1080p, accesorii

Pachet complet de supraveghere cu 2 camere HDTVI Hikvision 1080p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale cu suport si pentru o camera IP, 2 camere Hikvision 1080p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
810,00 lei
(5)
11%

Kit supraveghere video complet cu 4 camere HD, 1200TVL Buget4

Un sistem ideal pentru locatii mici spre medii:locuinte, spatii comerciale, ateliere auto, etc. Se recomanda ca o camera sa monitorizeze o suprafata de maxim 50 mp, in apropierea camerei. IR-ul este eficient pe distante mici.
854,00 lei
(5)
11%

Kit IP supraveghere cu 2 camere IP HD, 1.3MP, HDD 1TB

Pachet complet de supraveghere cu 2 camere IP HD. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida pentru 8 canale cu suport camere IP si analogice, 2 camere IP 1.3MP, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
883,00 lei
(1)
9%

Kit supraveghere video complet 4 camere HD - 720p Hikvision, HDD 1TB, accesorii

Pachet complet de supraveghere cu 4 camere HDTVI Hikvision 720p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare DVR Hikvision 4 canale cu suport si pentru o camera IP, 4 camere Hikvision 720p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
896,00 lei
7%

Kit supraveghere video Full HD complet cu 2 camere Sony 1080p

Pachet complet de supraveghere cu 2 camere analog HD 1080p. In pachet veti gasi: unitate inregistrare hibrida 4 canale cu suport camere IP si Analog, 2 camere AHD 1080p, Hard Disk 1TB, sursa alimentare pentru camera, conectori alimentare si date.
922,00 lei
(4)
1 2 3 4 Urmatoarea

Pentru cei ce doresc o solutie de supraveghere video testata si verificata, cu o calitate garantata, la un pret cat mai bun, am asamblat o serie de kit-uri complete.

Pentru ca dumneavoastra sa va orientati cat se poate de usor, pachetele din lista sunt impartite pe 4 niveluri de calitate, fiecare nivel fiind codat cu o culoare proprie. Folosind meniul vertical de selectie din partea stanga a paginii puteti selecta pachetul dorit dupa: numar camere, nivel de calitate, rezolutie imagine.

Kituri de supraveghere Buget HD 1 megapixel.

O calitate decenta la un pret cat se poate de mic. Recomandate clientilor ce nu au sume mari la dispozitie, dar doresc garantia unui produs de care sa se poate folosi eficient. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 8 metri. Imaginea pe timp de noapte este buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 10-15 metri. Pentru monitorizarea de exterior este indicat sa aveti si alte surse de lumina ajutatoare in zona unde aveti camerele montate. Aceste kit-uri sunt recomandate locatiilor mici si medii (fara suprafete largi si deschise): case, curti mici, apartamente, ateliere, spatii comerciale, etc.

Kituri de supraveghere Sony AHD 1.3 megapixel.

Calitate medie. Recomandate clientilor ceva mai pretentiosi, ce au o suma mai mare la dispozitie si doresc un produs eficient atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 12 metri. Imaginea pe timp de noapte este buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 20 metri. Recomandate locatiilor unde detaliile sunt mai importante. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 1.3 megapixel si imagini clare atat ziua cat si noaptea.

exemple imagini pachete AHD Envio 1.3 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere IP HD - 1.3 megapixel.

Calitate ridicata a tehnologiei digitale IP, detalii HD cu rezolutii 1280x720. Recomandate clientilor orientati catre partea de retelistica, ce isi doresc un produs de o calitate peste medie. Acest pachet va ofera un nivel al imaginii cu care puteti recunoaste fete si detalii importante pana la distante de 15 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 25 metri. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 1.3 megapixel si imagini foarte clare atat ziua cat si noaptea. Recomand clientilor pentru care calitatea conteaza cu adevarat.

exemple imagini pachete IP Envio 1.3 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere HDTVI Hikvision - 1 megapixel.

Produsele de supraveghere Hikvision sunt recunoscute pe piata ca fiind printre cele mai performante, dar la un pret extrem de competitiv. Pentru a putea profita si dumneavoastra de aceste avantaje, am asamblat pachetele complete de supraveghere ce folosesc camere HDTVI Hikvision cu rezolutie HD 1280x720 pixeli. Calitatea imaginilor obtinute recomanda aceste pachete pentru distante de maxim 15 metri. Imaginile pe timp de noapte sunt foarte curate si clare, datorita senzorilor de imagine performanti de la Hikvision. Aceste kituri sunt cu adevarat investitia cu cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

exemple imagini pachete HDTVI Hikvision 1 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere Sony AHD 1080p.

Calitate foarte ridicata, detalii FULL HD cu rezolutii 1920x1080. Recomandate clientilor pretentiosi ce isi doresc un produs cu imagine de top. Acest pachet va ofera un nivel al detaliului cu care puteti recunoaste fete umane pana la distante de 20 metri. Imaginea pe timp de noapte este foarte buna, cu o iluminare in infrarosu eficienta pana la 25 metri. Veti gasi in aceste pachete camere cu rezolutii de 2 megapixel si imagini foarte clare atat ziua cat si noaptea. Recomand clientilor pentru care calitatea vine pe primul loc.

exemple imagini pachet Envio AHD 2 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Kituri de supraveghere HDTVI Hikvision - 2 megapixel.

Pachetele cele mai performante de pe piata. Ofera specificatii de top, de la unul din cei mai mari producatori mondiali de echipamente de supraveghere video, Hikvision. Kiturile sunt asamblate cu camere HDTVI de 2 megapixeli si senzori de imagine de ultima generatie. Sunt echipamente ideale pentru orice conditie, zi / noapte, extrem de eficiente pe distante de pana la 25 metri. In plus, brand-ul Hikvision garanteaza constructia si fiabilitatea camerelor si DVR-ului in cele mai dure conditii.

exemple imagini pachet Hikvision HDTVI 2 Megapixel - pe timp de zi si noapte

Avantajele principale ale kiturilor de supraveghere:

1. Costurile acestor sisteme de supraveghere sunt cat se poate de mici, fiecare pachet oferindu-va un avantaj financiar fata de achizitionarea individuala a echipamentelor din pachet.

2. Echipamentele alese sunt cu cel mai bun raport pret/calitate iar accentul a fost pus pe nivelul de calitate promis.

3. Fiecare kit a fost testat in multiple instalari pe care compania noastra le-a efectuat. Am verificat fiecare combinatie in parte si am eliminat orice posibila problema tehnica. Nu va oferim doar un kit de supraveghere, ci o solutie fiabila si functionala.

4. Fiecare kit este total personalizabil si poate fi modificat dupa nevoia clientului. Daca aveti nevoie de camere de interior sau exterior, de un alt model de camere, de DVR-uri mai performante, etc, noi va stam la dispozitie, si vi le oferim la o diferenta de pret minima.

 

Copyright © 2017 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.