Close
Categorii
Meniu
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Accesoriile unui sistem de supraveghere - Partea 3 - Accesorii prindere si pozare

De cele mai multe ori, cand se construieste un sistem de supraveghere discutiile se concentreaza pe alegerea camerelor de supraveghere si a DVR-ului, iar alegerea accesoriilor potrivite este neglijata. Pentru o solutie completa trebuie sa analizam toate componentele care alcatuiesc sistemul nostru.

Alegerea accesoriilor corecte pentru un sistem de supraveghere de calitate face diferenta dintre un sistem excelent si un sistem mediocru. Daca nu doriti sa cheltuiti bani multi pe echipamente de calitate de care sa nu va bucurati pentru ca sursa de alimentare nu face fata consumului, iar conectorii video nu fac contact perfect, atunci ar trebui sa respectati urmatoarele sfaturi.

Mai jos vom discuta in parte despre fiecare accesoriu care poate fi folosit impreuna cu un sistem de supraveghere, vom explica modalitatea de utilizare corecta si vom recomanda produse concrete, pe care tehnicienii nostri le-au testat in multiple montaje. Daca stiti deja care sunt principiile de utilizare a tuturor accesoriilor si doriti sa sariti peste explicatii, gasiti AICI direct lista completa a accesoriilor pe care noi le recomandam pentru sisteme de supraveghere.

Recomandarile pe care le facem sunt bazate pe ani de experienta si pe testarea si eliminarea produselor de la multi furnizori de echipamente, pana cand am gasit produsele de calitate pe care ne putem baza, deci pe care va puteti baza si dumneavoastra.

Nu am inclus in explicatiile de astazi detalii despre Hard Disk-ul necesar pentru stocarea inregistrarilor. Un articol dedicat acestui subiect a fost scris deja si il puteti gasi AICI. Am inclus in schimb in lista simplificata de recomandari si HDD-urile pe care noi le folosim la sistemele noastre.

Accesoriile necesare unui sistem de supraveghere se impart in 3 cateva categorii principale, iar fiecare categorie in cateva subcategorii, in functie de tipul sistemului de supraveghere.

Categoriile principale de accesorii de care aveti nevoie sunt:Partea 1. Accesorii pentru legatura video dintre camere si unitatea de inregistrare
Partea 2. Accesorii pentru alimentarea electrica a camerelor de supraveghere
Partea 3. Accesorii pentru prinderea si asezarea pe pozitie a camerelor si cablurilorIn acest articol discutam detaliat PARTEA 3 din lista de mai sus, accesoriile necesare si recomandate pentru legatura video a camerelor de supraveghere. Puteti accesa rapid si PARTEA 1 si PARTEA 2 cu un simplu click pe link-urile de mai sus sau din continutul articolului.

Partea 1. Accesorii pentru legatura video dintre camere si unitatea de inregistrare


Gasiti AICI Partea 1 a acestui ghid complet , Accesoriil pentru legatura video a camerelor de supraveghere.


Partea 2. Accesorii pentru alimentarea electrica a camerelor de supraveghereGasiti AICI PARTEA 2 a acestui ghid complet , Accesoriil pentru alimentarea electrica camerelor de supraveghere.

Partea 3. Accesorii pentru prinderea si asezarea pe pozitie a camerelor si cablurilor


Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii sau nelamuriri. Ne gasiti pe supraveghere24.ro sau direct la adresa de mail: comenzi@supraveghere24.ro

Cu stima,

Istrate Alexandru

Inginer Sisteme Securitate - Supraveghere24.ro

Lasa un comentariu
Arhiva blog
Copyright © 2018 Supraveghere 24.Toate drepturile rezervate.